Autorica knjige "Praktični savjeti za početnike u građevinarstvu" Angela Čuljak, dipl.ing.građevine sa dugogodišnjim iskustvom u praksi odvažila se na potpuno nov i literaturi nepoznat način govoriti o praktičnom aspektu rada u građevinarstvu. Onom dijelu koji se ne uči u školskim klupama, niti bi ga bilo moguće prenijeti na neki drugi način.

Njezina knjiga poslužit će kao vodič graditeljima amaterima, budućim profesionalcima i svima kojima je potrebno osnovno, praktično znanje iz građevinarstva, sve kako iz neznanja ne bi upali u „zamke" iz kojih se poslije teško izvući.

Recenzije knjige

"U knjizi ćete naći savjete/primjere kako poslu u graditeljstvu pristupati, kako poslove ugovarati, kako formirati timove za izgradnju građevine, one tipa „kućice" do građevine od nekoliko tisuća m2, zatim kako voditi posao nadzora ili vođenja projekta („vodite pisana izvješća sa sastanaka sa gradilišta, u kojima ćete pisati o svemu što se događa na gradilištu, kao i o odlukama koje se donose vezano na izgradnju"), kako odabirati izvođače i podizvođače.

Naići će se i na autoričine stavove o potrebnim iskustvima koje bi bilo dobro da graditelji posjeduju „Sanacije, adaptacije, rekonstrukcije… Kolege arhitekti i građevinski inženjeri ih svakako trebaju imati u svojim referencama, jer se bez njih ne može postati dovoljno kompetentnim stručnjacima i inženjerima", s kojima se osobno potpuno slažem.", professor Emerita dr.sc Dubravka Bjegović, dipl.ing.građ.

"Pisano taksativno gotovo kao članci zakonodavnih propisa, a istovremeno spontano i živo, obojiti će svijet grube tehničke struke u kojoj se baš ništa ne događa – bez komponente ljudskosti kojoj je ovo i posvećeno. Ako je gradilište pozornica, onda je ovo priča o zbivanjima iza kulisa. Čak i oni kojima čitanje nije jača strana teško će odoljeti i ne pročitati savjete do kraja. Treba nam više ovakvih poduhvata.", doc.dr. sc. Maja –Marija Nahod, dipl.ing. građ.

Cijena knjige iznosi 100 kuna (uključen PDV i troškovi dostave). Za narudžbu kliknite ovdje.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi