Površina za tuširanje Geberit Olona dostupna je u više veličina i idealna je za velike i male kupaonice u domovima i hotelima.
 
Tuševi u ravnini poda uobičajeni su u modernim stambenim objektima bez prepreka, kao i u hotelima. Srećom, nova površina za tuširanje Geberit Olona savršeno se uklapa u gotovo svaki kupaonski prostor.
 
Površina za tuširanje Geberit Olona ističe se svojom jednostavnom ugradnjom, minimalističkim dizajnom i atraktivnim omjerom cijene i kvalitete. Površina za tuširanje od kamene smole ugrađuje se u ravnini poda i omogućuje jednostavnu i pouzdanu ugradnju zahvaljujući novoj podkonstrukciji.
 
Poklopac odvoda okružen je tankim kromiranim prstenom te se doima kao da lebdi, što ostavlja upečatljiv vizualni dojam. Kompatibilan je sa svim Geberitovim odvodima promjera 90 mm. Površina za tuširanje također se lako čisti.

Inovativan sustav ugradnje

Ovisno o veličini, površinu za tuširanje podupiru tri ili četiri para nogu koji se lako umeću u nosive profile bez upotrebe alata. Profili su pričvršćeni s donje strane površine za tuširanje s pomoću dvostrane ljepljive trake. Sustav je idealan za primjenu na neravnim površinama jer je visina nosača kontinuirano podesiva. Sustav Olona dolazi s tvornički predmontiranim brtvenim flisom te se savršeno uklapa u kombiniranu brtvu.
 
 
Noge se umeću u prethodno ugrađene konzole u samo nekoliko kratkih koraka.
 

Raspon veličina za gotovo svaku kupaonicu

Geberit Olona je u srednjem cjenovnom rangu i pristaje u gotovo svaku kupaonicu. U ponudi je 20 različitih veličina. Ovisno o okolnostima ugradnje, sifoni sa standardnom vodenom brtvom dubine 50 ili 30 mm za niskopodne konstrukcije kompatibilni su sa sustavom Olona.
 
Površina za tuširanje dostupna je u četiri kvadratne inačice sa stranicama dimenzija 80, 90, 100 i 120 cm, kao i 16 pravokutnih inačica širine od 75 do 100 cm i duljine od 90 do 180 cm.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi