"Postrojenje je prostor za bazensku tehniku".
Postrojenje bazena je prostor, gdje je spremljena, odnosno, fiksno postavljena oprema bazena. U postrojenju je veći dio investicije za bazen, zato je važno posvetiti veću pažnju izvedbi.

Postrojenja možete postaviti u kuću, podrum, garažu ili kućicu u vrtu. Ukoliko taj prostor nije na raspolaganju možemo odabrati i zidani i montažni prostor za postrojenje.

Zidana postrojenja
Kod zidanih bazena dio za strojnicu se zida uz bazen. Prostor se može napraviti uzduž bazena i s time dobivamo dodatni prostor za skladištenje. Jako je važno da se takav prostor izvede profesionalno, kako bi se omogućio suh i prozračan prostor.

Montažni prostori za postrojenja
Montažni prostori za postrojenja imaju sve važne značajke kvalitetno izvedenih zidanih prostora (izolacija, prozračnost, pokrov, stupovi, tvrdoća, čista izvedba…). Jedna od prednosti montažnih postrojenja je brza montaža, koja se izvodi u roku od jednog dana, manja investicija, takvi prostori za postrojenja su vodootporni i po potrebi opremljeni pumpama za poplavu – zato su primjerene i za područja na kojima su visoke podzemne vode.

Montažni prostori za postrojenja poduzeća EMA d.o.o.
U EMA d.o.o. poduzeću, na temelju 20-godina iskustava razvili smo vlastite prostore za postrojenja, koje izrađujemo i ograđujemo sami. Nudimo 4 tipa prostora za postrojenja SPA, ECO, COMPACT i COMFORT, koje opremamo i prilagođavamo specifičnim potrebama naručitelja. Prostori za postrojenja imaju vertikalni ulaz s velikim pokrovom, stupovima i prirodnim ili prisilnim sustavom za prozračivanje. Visina i odgovarajuće postavljena oprema operateru i korisniku omogućuju laganiji pristup i održavanje. Montažne prostore za postrojenja opremamo kao kompenzacijske odvode preljevnih bazena.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi