U obiteljskoj kući u Brezovici kod Zagreba postavljen je slavonski (hrastov) klasični parket, dimenzija 500×60×22. Kvalitetna izvedba rezultirala je lijepim, blistavim podom koji je prostoriji dao novo ruho.

Najprije je trebalo pripremiti podlogu. Prije zahvata betonske glazure podova bile su suhe i vrlo ravne. Podloga se temeljito očistila i napravljena je impregnacija. Uslijedilo je punoplošno ljepljenje dvokomponentnim ljepilom. Parket je fiksiran sa utezima i španerima, a zatim je uslijedilo grubo-srednje-fino brušenje i kitanje.

Drugi dio ovog zadatka uključivao je sljedeće korake. Nanešen je temeljni lak, napravljeno međubrušenje te nanos završnog laka u više slojeva. Trebalo je još montirati rubne letvice/cokl visine 6 cm i rezati pod raznim kutevima. Na samom kraju postavljanja klasičnog slavonskog parketa odrađeno je fugiranje spojeva letvica s akrilnim kitom.

Posao je završen i vlasnici mogu uživati u svom novom podu! Zanima li vas tijek radova jer se i sami spremate na sličan pothvat pogledajte video s detaljnim uputama!

EUROPANELI d.o.o.
EUROPANELI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi