Na prvom katu obiteljske kuće postavljene su dvije vrste laminata – dekor javor daska (debljine 8 mm, klasa 32) u dnevnom boravku i dekor hrast parket (debljine 7 mm, klase otpornosti 31) u spavaćoj sobi, proizvođača Classen.

Radovi su tekli sljedećim redoslijedom. Najprije je na glazuru postavljena parna brana, kao obavezna zaštita podnih obloga. Radi se o koraku koji ne bi trebalo preskakati, što mnogi ipak čine zbog neznanja ili uštede.

Bitna stavka kod postavljanja laminata je dilatacija ili u ovom slučaju razmak parketa od zida. Postavljene su dvodijelne ALU letvice, koje se još nazivaju i ALU dilatacije (dilatacije od eloksiranog aluminija). Rubna letvica za laminat je mediapan, montirana s tiplom, vijkom sa završnom ukrasnom kapicom. Završni unutarnji kutni element je u boji letvice hrasta.

U videu pogledajte tijek radova i konačni rezultat!

EUROPANELI d.o.o.
EUROPANELI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi