Laminat je materijal koji je najvećim dijelom izrađen od drva – Tarkett laminat u svom sastavu ima 80 % drva koje se nalazi u središnjem sloju, dok se na površini laminata nalazi dekorativni sloj štampanog papira, što u znatnoj mjeri uvjetuje njegovu kvalitetu i izgled. Laminat je ugodan pod zahvaljujući velikom postotku drva u svom sastavu čime osigurava prirodnu toplinsku izolaciju. Ako postavite akustičku podlogu ispod Tarkett laminata, imat ćete veću ugodnost pod nogama i otjerat ćete buku iz svojeg životnoga prostora.

Za ugradnju laminata potrebna je ravna, čista, čvrsta, suha podloga i minimalan broj alata. Po Vašemu podu možete hodati čim ga postavite, pošto se ugradnja laminata vrši bez ljepila. Uz novi sustav spajanja Tarkett laminata, ugradnja je jednostavna i potrebno vam je i do 50 % manje vremena za ugradnju.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi