Idejni i izvedbeni projekt uređenja interijera poslovnog prostora.

Projekt se odnosio na pregrađivanje postojećeg uredskog prostora površine 282,9 m2 i projekta izrade uredskog namještaja po mjeri za dio uredskog prostora. Postojeći otvoreni prostor se pregradio kombinacijom fiksnih staklenih pregrada i pomičnih zglobnih vrata koji omogućuju pregrađivanje postojećeg prostora hodnika/recepcije i prostora predviđenog za predavaonice.

Projektom su predviđene 3 zasebne predavaonice koje mogu funkcionirati kao cjeline za sebe, a po potrebi se mogu otvoriti u jednu veliku predavaonicu za 28 polaznika. Sve staklene pregrade imaju mogućnost kasnije demontaže i montaže na novom objektu.

Izrada namještaja se odnosila na izradu novih elemenata namještaja po potrebi Investitora koji su se kombinirali s postojećim namještajem. Ravnim modernim linijama i kvalitetnim materijalima prostor je dobio novu dimenziju, a u potpunosti je zadovoljio potrebe Investitora.

Autor: Jadranka Barac

Jadranka Barac diplomirala je unutrašnje uređenje prostora 1998. godine i od tada radi u struci. Vlastitu firmu pod nazivom Intra muros d.o.o. za projektiranje i dizajn interijera otvara 2006. godine te u kratkom periodu realizira niz projekata u suradnji s pojedincima i poduzećima usko vezanim uz područje dizajna, arhitekture i građevine.

INTRA MUROS d.o.o.
INTRA MUROS d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi