Osnovne karakteristike električnog podnog grijanja Ensto:

  • Vrhunska finska tehnologija ENSTO,
  • Dugogodišnje jamstvo,
  • Bez potrebe za održavanjem,
  • Ušteda prostora,
  • Jednostavna montaža,
  • Nenadmašan komfor.

Više o podnom grijanju

Cjenik podnog grijanja

Brojne su prednosti električnog podnog grijanja nad klasičnim sustavima grijanja! Evo nekih od njih:

Troškovi instalacije iznose polovicu od troškova instalacije klasičnog centralnog grijanja. Usporedba cijena izrađena je u Finskoj. Električno podno grijanje grijaćim kablovima je izuzetno isplativa investicija. Početno ulaganje je malo, potrebe za servisom nema.

Sustav akumulacijskog ili djelomično akumulacijskog podnog grijanja donosi dodatnu mogućnost uštede električne energije iskorištavanjem niskotarifne struje.

Instalacija podnog grijanja je jednostavna i brza. Jedan električar u jednom danu može instalirati 50-60 m 2!

Podno grijanje je izuzetno komforno zbog ravnomjerne raspodjele topline kroz veliku površinu čija temperatura treba biti za samo nekoliko stupnjeva viša od temperature prostorije. Tako se eliminiraju jake zračne struje u prostorijama, što podno grijanje čini izuzetno pogodnim i za ljude koji pate od alergija. Površinska temperatura uglavnom je između 26 i 28 stupnjeva C. Topao pod omogućuje nižu sobnu temperaturu bez oduzimanja na komforu. Podno grijanje vas čuva i od vlage i opasnosti po zdravlje koju ona donosi.

Više o podnom grijanju

Cjenik podnog grijanja

Podno grijanje se može instalirati pod gotovo bilo koji završni sloj; keramičke pločice, drveni podovi uključujući parket, tepisi od zida do zida, plastične obloge itd. Završna podna konstrukcija zahtijeva određeni tip kabla.

Vijek trajanja ENSTO električnih kablova broji se u desetljećima, a ukoliko i dođe do oštećenja, ono ne predstavlja nikakvu opasnost, kvar se lako pronalazi i otklanja lokalno. Renomirani finski proizvođač ENSTO garantira 100% sigurnost i kvalitetu. Svaki se kabel pojedinačno tvornički testira, kablovi se ne režu, već se bira optimalni kabel prema veličini prostorije. Ugradnja električnih kablova je izuzetno jednostavna. Ukoliko kablove ugrađuju naši obučeni električari, Ensto vam daje 10 godina garancije. Obuku za električare organiziramo prema potrebi.

Podno grijanje je i ušteda prostora; grijaće tijelo je skriveno, nema kotlovnica, dimnjaka, spremišta za drva ili lož ulje, radijatora niti vrućih površina.

Više o podnom grijanju

Cjenik podnog grijanja

Zavisno o sustavu koji se primjenjuje, električno podno grijanje može biti:

DIREKTNO

Ovaj sustav predstavlja jedinstven način zagrijavanja svih prostorija gdje su podni materijali dobri provodnici topline (keramičke pločice i kamen, ukoliko nemaju betonsku podlogu u kojem slučaju se može instalirati i akumulacijski sistem), u prostorijama koje nemaju betonsku podnu konstrukciju, te prostorijama koje se renoviraju, a visina poda se ne može podići za više od 2,5 cm. Senzor instaliran u pod kontrolira temperaturu poda.

DJELOMIČNO AKUMULACIJSKO I POTPUNO AKUMULACIJSKO

Podno grijanje sustavom djelomične ili potpune akumulacije je sustav grijanja koji pruža mogućnost akumuliranja topline. Ova vrsta grijanja se uglavnom primjenjuje kod podnih obloga koje su otporne na temperaturu. Ovim su obuhvaćeni parket, daske i ostale drvene podne obloge, tepisi i linoleum. Ekonomična nisko-tarifna električna energija akumulirana u toku noći isijava ravnomjerno preko dana. (Akumulacijsko podno grijanje se dakako može instalirati i ispod pločica i kamenih podova, samo što je s tim materijalom isijavanje topline brže.)

Podno grijanje električnim kablovima čuva okoliš!

Raspodjela topline u prostoru

Više o podnom grijanju

Cjenik podnog grijanja

SKANDIA d.o.o.
SKANDIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi