U današnje vrijeme moderna estetika i moderan način života ističu individualnost. Fasada je jedan od elemenata kuće ili zgrade koji definitivno stvara prvi i ostavlja najsnažniji dojam. Drvene fasade jedinstvene su kao što je jedinstven i prirodni izgled drva od kojeg su izrađene.


Svojim karakteristikama drvena fasada šarmirati će svakoga: prirodnom raznolikošću i živim izgledom, izdržljivošću, dobrim građevinskim karakteristikama, ekološkom prihvatljivošću i brzinom koju omogućuje u procesu izgradnje. Zahvaljujući svim navedenim karakteristikama drvene fasade stekle su reputaciju prestiža i njihova estetska vrijednost postaje sve priznatija u modernim arhitektonskim pristupima.

Drvo Trgovina Mikša u ponudi ima fasadu od sibirskog ariša, razne profile, debljine i dužine dasaka. Zbog teških vremenskih uvjeta i kratke vegetacije sibirske tundre, drvo sibirskog ariša izrazito je izdržljivo i stabilno i iz tog razloga vrlo primjereno za izradu drvene fasade. Karakteristika sibirskog ariša je da s vremenom počne poprimati sivkaste tonove.

Ako želite da vaša kuća, vikendica, poslovni ili neki drugi objekt ostanu zamijećeni, mi imamo ono što Vam treba.  Podarite svome objektu novi sjaj uz naše drvene fasade!

Za više informacija posjetite naš maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac ili nam pošaljite upit putem web stranice, a možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu!

 

DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi