Snažan 4,3 kW rezač kamena STIHL GS 461 opremljen je posebnom reznom garniturom. STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

Pila je namijenjen jednostavnim i korekturnim građevinskim radovima kao što su rezanje betonskih cijevi, kamena ili otvaranja prolaza u zidovima. Idealna je za sanacijske radove u građevinarstvu, prepravljanja i korekcije. Saznajte koje su sve posebne značajke i prednosti navedene pile kako biste si olakšali adaptaciju ili sanaciju sadašnjeg i svakog budućeg projekta u građevinarstvu.

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi