Stvari koje koristimo u kuhinji mogu nam poslužiti i u nekim drugim prostorijama. Naravno, to su neke stvari koje ne koristimo samo za kuhanje, već i za čišćenje ili kao pomoć u nekim radnjama. Svatko ima neke svoje ideje što napraviti ili kako urediti pojedine prostorije u kojima živimo, te baš za tako nešto postoje razne ideje koje im u tome mogu pomoći.

Papirnate košarice koristimo za izradu kolačića, ali nam one mogu biti prava dekoracija. Na zidu će u nekoj zanimljivoj formaciji biti ukras kojem će se svi diviti, napravite oblik koji želite. Zalijepite ih jednu do druge u krug i dobiti ćete odličnu dekoraciju koju možete objesiti u dječju sobu ili vrt, a odlična će biti i kao dekoracija za rođendane. Koristite bijele ili košarice u boji.

Napravite vijenac za dječju sobu ili kao ukras za ulazna vrata. Vijenac može biti okrugli ili u nizu, a u nizu će biti odličan ukras za vrijeme Božićnih blagdana. Neka vam vaši najmlađi pomognu u bojanju košarica i ukrašavanju, te u samoj izradi nekih ukrasa. Odličan način da napravite nešto svojim rukama i da provedete kvalitetno vrijeme sa najdražima.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi