Priroda nam puno toga daje, pogotovo inspiracije za dekoriranje, umjetnost i slično. Razni dizajneri su inspirirani upravo prirodom, bojama godišnjih doba, prirodnim bojama i oblicima. U svoj dom možemo unijeti razne predmete koji nisu toliko obrađeni ili koje smo samo premijestili izvana unutra.

Inspirirajte se prirodom i iskoristite što vam nudi. Panjevi i cjepanice ne moraju biti iskorišteni samo za vatru, iskoristite ih u svome domu u razne svrhe. Želite li neki neobičan noćni ormarić, panjevi su odlični za to. Također od panjeva možete napraviti i stolić za dnevni boravak. Skupite cjepanice i zalijepite ih u oblik koji želite, četvrtasti ili kockasti, na njega stavite staklenu površinu i imate unikatni stolić.

Panjeve možete izrezati na manje komade te od njih napraviti zidni sat, police, a možda i podlogu za neke slike. Upotrijebite ih za vrt ili za stazu do vrta, cjepanice pak mogu biti odlični i unikatni svjećanjaci, izdubite samo gornji dio gdje možete staviti svijeće. Napravite luster, dekoracije na zidu, s drvom možete gotovo sve jer ga možete rezati u oblike koje želite, a i razne veličine.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi