Za uspješno korištenje perilice posuđa trebate znati što znače oznake koje se nalaze na njoj. Na prednjem dijelu perilice smještena je upravljačka ploča s gumbima.

Tipku On koristite kako biste upalili svoju perilicu, a tipka Off služi za gašenje perilice. Kada pritisnete tipku On pali se svjetlo koje označava da perilica radi. Ako se pojave svjetla upozorenja ona znače da nedostaje soli. Postupak pranja možete pauzirati ili započeti tipkom Start/Reset.Trebate odabrati program pranja. Pritisnite tipku koja označava željeni program i za desetak sekundi, odnosno nakon što zatvorite vrata perilice i otvorite slavinu odvoda započet će rad perilice.

Program birate ovisno o predmetima koje ste stavili u perilicu posuđa. Nakon što odaberete program pranja uključit će se indikator rada (zadnja tipka u nizu s desne strane). Pranje možete i odgoditi (oznaka delay), odnosno možete podesiti vrijeme pokretanja perilice. S lijeve strane perilice zasvijelit će svjetlo odgode pranja nakon što podesite vrijeme odgode. Tijekom rada perilice oznake svjetlosnih indikatora pokazuju fazu pranja ciklusa.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi