Otvorene police imaju niz prednosti i svakako se preporučuje koristiti ih u kuhinjama. Možete ih i sami izraditi čime ćete dobiti jeftinu alternativu za ormariće koji se izrađuju po mjeri.

Otvorene police idealno su rješenje za svaku kuhinju i na njih je najbolje postaviti predmete koje svakodnevno koristite. Primjerice, postavite li na otvorene police suđe koje upotrebljavate svaki dan olakšat ćete si boravak u kuhinji, ali ćete spriječiti i nastanak prašine jer posuđe koje svakodnevno koristite samim time redovito i perete. Postavite li na otvorene kuhinjske police predmete koji će uglavnom služiti za ukras ili koje ne koristite često na njima će se nakupljati prašina i morat ćete ih povremeno micati s polica i čistiti. Zato je police ovakvog tipa najbolje koristiti za kuhinjski pribor.

Osim što su funkcionalne, otvorene police u kuhinji vizualno će uljepšati i osvježiti kuhinju. Nastojite samo da ih ne prenatrpate sa stvarima. Također, smatrate li da vaše posuđe nije dovoljno lijepo za pokazivanje tada umjesto otvorenih polica radije odaberite elemente s vratašcima.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi