www.argentaceramica.com

Black Peak - glazirani porculan

Gravity

Serija Gravity reinterpretacija je metalnih limova sa sofisticiranim, pomno dizajniranim dodirima, kolekcija s industrijskim stilom koja nas vraća u stara skladišta u New Yorku 1950-ih. Osim vlastitog stila, tu je i efekt sjaja koji seriju Gravity čini tehnički savršenom kolekcijom i omogućuje stvaranje prostora atraktivne vizualne težine s modernom, bezvremenskom varijantom.

Dolazi u 30 × 90 rektificiranim bijelim pastoznim zidnim pločicama i verziji 20 × 60, zajedno s porculanskim podnim pločicama u 90 × 90, 60 × 120 i 60 × 60.

Kaliksten

Kalksten serija je dizajnirana za projekte koji traže jednostavnost i eleganciju. Njegov širok izbor formata čini ga prilagodljivim svim postavkama s minimalističkim nizom tonova i tri različite teksture: Natural, Lapado i Hammer. Njegove neutralne boje i mat završni sloj stvaraju vrlo različite postavke koje se uklapaju u svaku sobu. Kalksten se kombinira s Flodsten serijom kako bi formirao koncept koji nazivamo Velfert za popločavanje i zidne pločice.

Korištenje ova dva materijala omogućuje nam stvaranje unutarnjih i vanjskih prostora zahvaljujući različitim formatima i završnim obradama, kao i neklizajućoj završnoj obradi.

Powder

Powder je nova serija u više formata koja je nastala iz obogaćujućeg dijaloga između prošlosti i sadašnjosti. Istaknuli smo ljepotu složenog odnosa između vremena i materijala, dopuštajući nam da inoviramo u gotovo fantastičnom prijedlogu u kojem su materijali spojeni zajedno, upijajući najautentičnije značajke svakog od njih, ostavljajući tragove, utiskivajući sav njihov karakter u dizajn u cjelini.

Tanum

Tanum rekreira bit široko korištenih industrijskih podnih pločica u suvremenijim okruženjima. Cement je, bez sumnje, jedan od najsvestranijih materijala kada je u pitanju reprodukcija tako različitih stilova kao što su vintage ili minimalističke postavke.

Argenta ponovno osmišljava ovaj klasik u novoj kolekciji koja nudi rješenja za sve vrste projekata s izvanrednim rasponom neutralnih nijansi.

Tholos

Tholos je najčistiji pandan čistoći i prepoznatljivosti mramora velikog formata. Njegov dizajn s umjerenim varijacijama postiže prirodnost klasičnog mramora. U bijelim i zlatnim tonovima, ova serija stvara elegantne, avangardne prostore. Pločice su prikladne za unutarnje podove i zidove.

Ova serija savršena je za one koji traže svestranost i kvalitetu bez ugrožavanja kreativnosti i elegancije u zahtjevnom projektu.

PRODAJNA MJESTA

Branimirova 173
10000 Zagreb
Tel: 01/ 20 12 656

Ulica Jablanova 36A (sjedište i prodajni salon)
31000 Osijek
Tel: 031/ 29 74 15

Bana Jelačića 78
35403 Rešetari (Nova Gradiška)
Tel: 035/ 36 72 23

Sjeverna vezna cesta 19
35000 Slavonski Brod
Tel: 035/ 63 85 46

Benkovačka 4a
23000 Zadar
Tel: 023/ 70 07 32

Fotogalerija (18)

ENMON d.o.o.
ENMON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske i na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Mađarske, Italije i Njemačke.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi