Pri odabiru vanjske stolarije za dom važno je zadovoljiti mnoge kriterije, od trajnosti i dugovječnosti do energetske učinkovitosti i zvučne izolacije, zbog čega se PVC stolarija danas izdvaja kao najbolje rješenje.

Deceuninck PVC profili proizvedeni su od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati, izdržljivi su na vremenske uvjete i zahtijevaju minimalno održavanje. Osim toga, odlično izoliraju, što rezultira značajnim uštedama na troškovima grijanja i hlađenja te efikasnom zaštitom od vanjske buke. Dodatno, ovi se profili jednostavno uklapaju u svaki stil građenja i uređenja interijera.

Laminirani PVC profili u 57 različitih boja

U paleti Deceuninck PVC profila, kao vrhunsko rješenje za prozore i vrata ističu se laminirani PVC profili dostupni u različitim stilovima izvedbi te širokoj paleti boja. Serija Deceuninck Elegant PVC profila nudi čak 57 različitih dekora, što omogućuje postizanje željenog izgleda građevine za svačiji ukus i svaki stil, od rustikalnog i urbanog do klasičnog i suvremenog, u području novogradnje i renovacije.

Laminacijom se na površinu PVC profila nanosi dekorativna i zaštitna folija, pružajući izvrsnu zaštitu od UV zračenja, sunčeve svjetlosti i prljavštine, uz dodatno poboljšanje toplinske izolacije.

PVC profili - spoj kvalitete, trajnosti i estetike

PVC profili za prozore i vrata u mnogočemu nadmašuju konkurentske materijale. Od izdržljivosti do energetske efikasnosti, PVC profili su prva opcija za moderne domove i poslovne prostore. Njihova otpornost na vremenske uvjete, jednostavno održavanje te mogućnost prilagodbe raznim bojama i stilovima čine ih idealnim izborom za sve koji traže dugotrajno i estetski

Deceuninck Elegant PVC profili ne pružaju samo izuzetnu funkcionalnost, već i modernu eleganciju čime upotpunjuje cjelokupni vizualni dojam vašeg doma ili poslovnog prostora. Također, ne manje važno, odabirom PVC profila također aktivno pridonosite inicijativama za recikliranje i podupirete kružno gospodarstvo, budući da Deceuninck PVC profili sadrže reciklirane materijale i mogu se 100% reciklirati.

Ukratko, PVC profili su ultimativno rješenje za svaki projekt jer nude jednostavnost, izvanrednu izolaciju, fleksibilnost dizajna, održivost i elegantnu estetiku. Odaberite PVC profile za besprijekorno i uspješno iskustvo!

DECEUNINCK d.o.o.
DECEUNINCK d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske, putem svojih distributivnih partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi