Brojne su prednosti korištenja NFC oznaka u građevini i industriji nekretnina, stoga nije ni čudno da im popularnost sve više raste. Ova tehnologija komunikacije bliskog polja omogućava prijenos podataka između dva čipa. Što to točno znači? Pojednostavljeno, kada približite svoj mobilni uređaj NFC oznaci, možete pristupiti podacima koji su na njoj pohranjeni. PlanRadar ovu tehnologiju povezuje s ticketima u aplikaciji. Ova tehnologija pokazala se kao odlično rješenje za različite projekte štedeći vrijeme i minimizirajući količine pogrešaka tijekom rada.

Primjeri korištenja su brojni: na gradilištu, kod modularne gradnje, upravljanja objektima, sprječavanja požara, kod infrastrukturnih projekata…

NFC oznake mogu se postaviti na točne pozicije na gradilištu čime se lakše prate problemi ili zadaci vezani za točno određenu poziciju. Također ih se može koristiti na terenu neovisno o vremenskim uvjetima, trajne su, otporne na vodu i vrućinu. Dodatna prednost je i što internetska veza nije potrebna jer se koriste radijske frekvencije.

Želite li znati više o ovoj tehnologiji, kako ju početi koristiti u nekoliko jednostavnih koraka i optimizirati svoj projekt, kliknite na link!

 

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi