Čišćenje kupaonice može biti prava muka, naročito ribanje WC školjke. A tek pomisao na to koliko se nečistoće skriva unutar rubnih dijelova školjke, na mjestima koja je teško dosegnuti četkom i koja nisu vidljiva oku.

Ovaj problem prepoznao je Geberit koji se fokusirao na higijenu i usavršavanje školjki bez ruba – mnogo je lakše čistiti kompaktnu školjku.

No, nije samo olakšano čišćenje za pohvalu već je vrlo dojmljiv proizvod – tuš s funkcijom bidea Geberit AquaClean. S različitim modelima tuš WC-a Geberit nudi odgovarajuće rješenje za gotovo svaki zahtjev i svaku stambenu situaciju: od udobnih tuš WC kompleta sve do kompaktnih tuš WC sjedala.

WC + bide

Danas dosta ljudi još uvijek smatra da im u kupaonici ne treba bide, a kamoli funkcije koje imaju modeli AquaClean, dok se vani ova tehnologija koristi već godinama. Ipak, polako ali sigurno modeli tuš WC-a Geberit pronalaze svoj put.

Kako radi AquaClean? Svim modelima s ovom tehnologijom zajednička je ručica koja se pomoću daljinskog pali i gasi. Pritiskom na gumb iz WC školjke izlazi ručica iz koje ide mlaz vode. Ručica se može pomicati gore-dolje, ovisno o tome kako tko voli sjesti na WC i kolike je tjelesne građe. Bitno je da se namjesti tako da može oprati intimne dijelove tijela. Mlaz vode također se može pojačavati i smanjivati kako kome odgovara.

Nema brige za one zimogrozne jer postoji grijač koji zagrijava vodu. S obzirom na to da se pazi na uštedu energije neće je previše zagrijati. Podesiva temperatura mlaza svakako je velika prednost ove tehnologije.

Određeni modeli imaju ugrađenu i opciju sušenja – nakon pogodnosti pranja može se koristiti sušenje toplim zrakom.

Također, većina modela ima detekciju korisnika. Unesu se postavke za članove kućanstva (položaj ručice, jačina mlaza…), odaberu korisnici i ne treba svaki puta ponovno postavljati funkcije. Ova napredna tehnologija će prema tjelesnoj težini zaključiti o kojem se korisniku raditi i pružiti mu funkcije koje su za njega podešene.

Funkcije: WC-i u koraku s vremenom

Nemaju sve Geberit WC školjke iste funkcije, no velika većina im je zajednička. Navest ćemo nekoliko kreativnih rješenja koja ćete zasigurno poželjeti uvesti u svoju kupaonicu.

  • Daljinski upravljač – svi unosi mogu se unijeti jednom rukom, a zaslon na stražnjoj strani omogućuje već spomenute individualne postavke te ukazuje na potrebu uklanjanja kamenca.
  • Beskontaktni poklopac WC školjke – više nije potrebno rukom podizati ili spuštati poklopac na školjci jer se te radnje automatski aktiviraju zahvaljujući senzoru blizine.
  • Funkcija sušenja – Ručica sušila izlazi neovisno o ručici tuša i automatski se poravnava na svom položaju. Temperatura zraka postupno se smanjuje i na taj način uzima u obzir promjenu percepcije topline na koži koja se suši.
  • Bez neugodnih mirisa – uređaj za uklanjanje mirisa uklanja neugodne mirise automatskim pokretanjem sustava prilikom sjedanja.


Beskontaktni poklopac WC školjke

Doživljaj nježnog pranja vodom

Može se reći da je moto tuš WC-a Geberit AquaClean „osjećaj čistoće kao poslije tuširanja". Ugodno i temeljito pranje ne samo da je važno za higijenu, već pruža vrlo opuštajuće iskustvo i komfor.

WC + bide idealna je kombinacija, pridonosi uštedi prostora, održavanje je jednostavno i praktično tijekom cijelog vijeka trajanja, a može se pohvaliti i dizajnom.

Geberit AquaClean spaja komfor, dizajn i održivost s poznatom Geberitovom kvalitetom u estetska i inovativna rješenja za kupaonicu. Od elegantnih i izuzetnih kompletnih tuš WC-a s brojnim komfornim funkcijama do rješenja s fleksibilnim tuš WC sjedalom, pravi tuš WC može se pronaći za gotovo sve zahtjeve i sve životne situacije. Ugradbeni vodokotlići dostupni su u različitim visinama kako bi se uklopili u svaku kupaonicu.

Renovacija kupaonice uvijek je velik financijski zalogaj. S obzirom na količinu komfora koju ova tehnologija pruža sigurni smo da bi vam se uloženo višestruko isplatilo.

Fotogalerija (9)

Image
Ana Perković

Autor

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi