Prije nego se pojavio OFYR, praktički nije postojao uređaj za kuhanje na otvorenom koji lijepo izgleda i uklapa se u svaki ambijent. Savršenom kombinacijom oblika, funkcije i jedinstvenog revolucionarnog dizajna, OFYR nudi ljubiteljima dobrog dizajna alternativu bezgraničnom rasponu klasičnih roštilja i ploča za kuhanje koje se nude na tržištu. Zahvaljujući čistoći dizajna OFYR će upotpuniti svaki vanjski prostor čak i kada ga ne koristite, baš kao i lijepa moderna skulptura. Jednom kad je vatra potpaljena ova skulptura se pretvara u zapanjujuću vatrenu zdjelu, zrači ugodnu toplinu i stvara centralno mjesto okupljanja i druženja prijatelja i obitelji. Dizajniran za privatnu i profesionalnu upotrebu, OFYR je dokazano odlično rješenje i za cateringe, hotele i restorane, nudeći potpuno novi način zabave i donoseći dobru atmosferu na terase.

Jednostavnost pripreme hrane na ploči izrađenoj od patentirane legure čelika, te jednostavnost čišćenja i održavanja čine OFYR uistinu jedinstvenim. Velika okrugla ploča promjera 100 cm omogućuje pripremu hrane za do 50 osoba. Dodajte svemu navedenom činjenicu da je OFYR idealan uređaj i za show-cooking koji vole, koriste i preporučaju i vrhunski svjetski profesionalni kuhari i dobili ste element koji izvrsno predstavlja i stil života.

Samo potpalite vatru i pretvorite svaki događaj na otvorenom prostoru u posebnu prigodu!

Dopuna ovom životnom stilu je kolekcija visokokvalitetne OFYR opreme, dodataka i pribora. OFYR Butcher Block-ovi  i OFYR Island su radne površine za pripremu i posluživanje hrane, a OFYR PRO linija za profesionalce, te niz specijalno dizajniranih klupa, ormara za skladištenje drva, posuđa i pribor za kuhanje omogućuju vam da konfigurirate modularnu otvorenu kuhinju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Sva oprema i dodatci besprijekorno se nadopunjuju kako bi stvorili topli, udobni i elegantni prostor idealan za zabavu na otvorenom prostoru. OFYR neprestano radi na razvijanju asortimana na temelju povratnih informacija koje prima od korisnika iz cijelog svijeta, tako da u bliskoj budućnosti očekujte još sjajnih stvari od OFYR brenda!

Pogledajte video!

HABY d.o.o.
HABY d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi