Idejni i izvedbeni projekt uređenja interijera poslovnog prostora.

Poslovni prostor ja namijenjen za odvjetnički ured i nalazi se u Zagrebu. U njemu se nalaze 2 zasebne prostorije s prostorom otvorenim za tajnicu i čekaonica za stranke, mala čajna kuhinja, wc i mala soba za vježbenika.

Prostor uglavnom funkcionalno zadovoljava potrebe Investitora, samo zahtijeva manje zahvate u prostoru da bi se dobio atraktivan i moderan prostor, svijetao i prozračan te da se poveća funkcionalnost prostora novim namještajem koji bi u potpunosti zadovoljio potrebe korisnika.

Pregradni zidovi se u jednom dijelu ruše da se otvori prostor i prilagodi namjeni Investitora za prostorijom (ured 3) koja se po potrebi može odvajati od prostora tajnice staklenim vratima.

Na isti način rješava se dio s čajnom kuhinjom koji se potpuno otvara i po potrebi čini sastavni dio otvorenog prostora tajnice i čekaonice.

Podovi u uredu 1 i uredu 2 se oblažu drvenim oblogama svijetle boje. Na postojeći pod kod tajnice, čekaonice, ureda 3, čajne kuhinje i wc-a postavlja se novi pod od keramike svijetle boje koji će vizualno povećati prostor i dodatno ga povezati.

Rasvjeta je prilagođena namjeni i donekle modificirana da se dobije i na atraktivnosti prostora, ali i na funkcionalnosti jer postojeća rasvjetna tijela ne zadovoljavaju potrebe korisnika.

Sanitarni čvor se dijelom modificira, postavlja se nova keramika i nove sanitarije.

Namještaj je prilagođen potrebama Investitora. Svijetlom bojom i jednostavnim i nenametljivim linijama se potpuno uklapa u prostor, samo detaljima na namještaju koji su u boji i jednostavnim minimalističkim linijama dobivamo atraktivan i funkcionalan prostor. Dobiva se moderan, otvoren i prozračan prostor pun svjetla koji zadovoljava sve potrebe Investitora.

Autor: Jadranka Barac

Jadranka Barac diplomirala je unutrašnje uređenje prostora 1998. godine i od tada radi u struci. Vlastitu firmu pod nazivom Intra muros d.o.o. za projektiranje i dizajn interijera otvara 2006. godine te u kratkom periodu realizira niz projekata u suradnji s pojedincima i poduzećima usko vezanim uz područje dizajna, arhitekture i građevine.

Izvor: INTRA MUROS d.o.o.

INTRA MUROS d.o.o.
INTRA MUROS d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi