Kao globalno aktivna grupa specijalizirana za sanitarnu tehnologiju, Geberitov cilj je igrati vodeću ulogu u transformaciji prema održivoj sanitarnoj industriji. Naši inovativni, visokokvalitetni i izdržljivi sanitarni proizvodi pozitivno utječu na industriju, društvo i okoliš.

Više od 30 godina dosljedno slijedimo našu strategiju u skladu s pitanjima održivosti tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda. Ova predanost važan je razlog za dugoročni uspjeh tvrtke. Vjerujemo da je najveći doprinos koji možemo dati kružnom gospodarstvu nastavak postavljanja novih standarda za kvalitetu i trajnost proizvoda.

Geberit proizvodi obično se koriste desetljećima. Nije neuobičajeno da im životni vijek prelazi 50 godina. Osim toga, Geberit jamči dostupnost rezervnih dijelova 50 godina za sve zamjenjive mehaničke dijelove ugradbenog vodokotlića i tipke za aktiviranje. Isključene su samo neke specifične funkcije elektroničkih proizvoda (na primjer jedinica za higijensko ispiranje ili DuoFresh). Dostupnost rezervnih dijelova od 25 godina za značajan dio asortimana daje važan doprinos vijeku trajanja naših proizvoda. Kao i naša predanost kompatibilnosti novih proizvoda s prethodnim verzijama. Na taj način građevinskim partnerima olakšavamo ispunjavanje često opsežnog kataloga zahtjeva za certificirane, održive građevinske projekte.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi