Iako je doživljaj buke kod svakog čovjeka drugačiji, činjenica je da buka mnogima uzrokuje stres.

Prometna povezanost je uvijek bitan aspekt i mnogi prema tome biraju svoje mjesto stanovanja, međutim, buka automobila, kamiona i tramvaja može itekako biti ometajuća. Zbog toga zvučna izolacija ima jako važnu ulogu za sve koji žive u gradu. Dokazano je da od trajne razine zvuka od 60 db trpi naš san, a od onog od 80 db, i naše zdravlje.

S obzirom na to da su prozori najosjetljiviji dio zgrade upravo radi buke izvana, prozori za zvučnu izolaciju izuzetno su važni. Idealan model za stambene prostore u središtu grada, koji nudi zvučnu izolaciju ne samo uz zatvoreni nego i poluzatvoreni prozor, je GEALAN Hafen-City-Fenster®. Zahvaljujući njegovoj jedinstvenoj tehnologiji moguće je prigušiti zvuk za do 63 db. Uz poluzatvoren prozor, buka se prigušuje do 34 db te tako možete uživati u prirodnoj ventilaciji prozora uz smanjenu buku, što ih čini idealnim modelom za centar grada.

Ako ipak želite maksimalnu izolaciju od vanjskih zvukova te potpuno zatvoren prozor, odaberite ventilacijski sustav GEALAN-CAIRE®. Snažni ali tihi ventilator donijet će vam istovremeno svježi zrak i tišinu.

Saznajte više o samim prozorima, prednostima i zvučnoj izolaciji na linku.

GEALAN d.o.o.
GEALAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Albanije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi