Visoka kvaliteta madraca za nižu cijenu itekako je moguća! Kako bi to ostvarili, tvrtka Medico Home nema izložbeni prostor već madrace prodaje isključivo preko web shopa. Upravo zato nude opciju Sleep Trial period od 100 dana unutar kojeg madrac možete isprobati i vratiti ako vam ne odgovara, uz povrat novaca. Ako ipak želite vidjeti i isprobati madrac prije kupnje, posjetite proizvodni pogon uz prethodnu najavu.

Kako bi vam olakšali odabir, objasnit ćemo razlike u podnicama i vrstama madraca. Podnice obično dolaze u tri varijante: puna podloga, elastične te letvice koje dolaze u kompletu s kupljenim krevetima.

Ako se odlučite za punu podlogu, izaberite madrac sa džepićastom jezgrom. Nemojte koristiti madrace od pjene jer se oni moraju dobro ventilirati kako se spriječio razvoj bakterija i plijesni. Volite li baš madrace od pjene, odlučite se za elastične podnice koje su savršen izbor u tom slučaju. No i dalje je potrebno okretati pjenasti madrac minimalno jednom mjesečno. Letvice nisu pogodne ni za pjenaste madrace niti za one s džepićastom jezgrom radi svoj prevelikog razmaka između letvica. Idealan razmak bio bi do 5 centimetara.

Još jedna stvar na koju je potrebno obratiti pozornost pri odabiru madraca je položaj spavanja. Nije točno da je položaj u kojem zaspimo ujedno i onaj u kojem provedemo većinu noći. Najveći dio noći zapravo provedemo u onom položaju u kojem se probudimo. Općenito su preporuke da bi bočni spavaći trebali birati madrac srednje tvrdoće, dok bi onima koji spavaju na trbuhu ili leđima, više odgovarali tvrđi madraci.

Naravno, sve ovisi i o vašim preferencijama. Stoga, trebate li savjet ili preporuku, kontaktirajte Medico Home!

MEDICO HOME d.o.o.
MEDICO HOME d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava za iznose iznad 500,00 kn (66,36 eura) na području Hrvatske i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi