Nakon pomnog razmatranja i nekoliko ponuda, investitor nije previše razmišljao: odabrao je materijal PREFA koji slijedi trendove arhitekture i odražava se u objektu. Osim toga, elegantan i lagan prijelaz krova na fasadu s PREFA Prefalz trakama daje krovovima i fasadama poseban skladan izgled.

Prvi uvjet investitora je bio da kuća zadrži osnovi klasični dvostrešni krov, koji bi se lijepo uklopio u seosku idilu u kojoj se kuća nalazi. Također, trebala je to biti moderna, ali iznad svega i dobro zaštićena kuća. Svakako ne na štetu izgleda naglasivši da kuća mora biti kvalitetna i lijepa. Kao što možete vidjeti na fotografijama, objekt ima neke posebne značajke; krov se nastavlja na fasadu i postoje vidljive granične fronte fasade i krova dok su oluci sakriveni.

Sve je izrađeno od istog materijala, od PREFA Prefalz aluminijskih traka. Prefalz trake su odabrane za izvedbu jer ne zahtijevaju održavanje. Lomovi, razigranost i spoj ploha fasade i krova čini razliku. Na ovoj kući pravi izazov je bio spajanje lomljenih ploha između dva elementa na različitim kutovima i visinama. To je čini posebnom.

Korištenjem PREFA Prefalz aluminijskih traka zadatak je bio mnogo lakši, jer je materijal vrhunske kvalitete. Prefalz je mekaniji, a time fleksibilniji i podatniji od sličnih materijala. Kralj Janez s.p., ovlašteni PREFA izvođač, iz Tržiča, dodao je: „Vi to na prvi pogled ne možete vidjeti, ali objekt je bio pravi izazov. I uspjeli smo. Prilikom izvedbe u obzir su uzete sve smjernice tvrtke PREFA, tako da Prefalz trake mogu disati i u potpunosti se brinu za održivost ".

U PREFI se vodimo sljedećim načelom: Nema sumnje da li se može, jedino je pitanje kako. Dakle, naši konzultanti pružaju podršku i od samog početka nalaze i predlažu rješenja – tako da čak i nerealna očekivanja postaju stvarnost. Stoga je najbolje uključiti PREFINE stručnjake već u fazi planiranja, jer sva pitanja i zahtjevi rješavaju se unaprijed, čime se štedi vrijeme i nema zastoja na gradilištu.

Da bi zadovoljstvo kupaca bilo potpuno, svi naši partneri, uz intenzivnu početnu obuku provode redovna obrazovanja i stručna savjetovanja, no sami vole naglasiti kako na svakom projektu nauče nešto novo.

  • PROIZVOD: PREFA Prefalz
  • BOJA: P.10 Antracit
  • MJESTO: Podmolnik
  • DRŽAVA: Slovenija
  • IZVOĐAČ: Janez Kralj
  • ARHITEKT: Robert Ramovš U.D.i.A
  • PROJEKT: Obiteljska kuća u Podmolniku
PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske. Za ostale zemlje po dogovoru.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi