Obiteljska kuća u Horvatima je projektirana kao suvremena arhitektonska građevina sastavljena od više volumena spojenih u jednu stambenu cjelinu.


Situacija u mjerilu 1:300

Situacija u punoj veličini: Situacija (PDF, 295 KB).

Projektirana građevina namijenjena je stanovanju jedne obitelji, a sastoji se od jedne stambene jedinice funkcionalno raspoređene na tri etaže.

U podrumu je smješten vešeraj s kupaonicom i ostavom te vinski podrum.

Prizemlje je projektirano kao dnevna etaža, gdje su smješteni vjetrobran, ulaz, kupaonice, garaža sa spremištem, gostinjska soba s kupaonicom, dok prostorije dnevnog boravka, blagovanja, salona i kuhinje međusobno čine jednu cijelinu i imaju izlaz na veliku terasu s bazenom.

Na katu je smješten spavaći trakt kojeg čine dvije spavaće sobe sa svojim kupaonicama i garderobama, teretana te zračni prostor iznad dnevnog boravka. Iz roditeljske spavaće sobe se izlazi na terasu.


Presjek u mjerilu 1:100

Presjek u punoj veličini: Presjek (PDF, 944 KB)

Podrum, prizemlje i kat su povezani jednokrakim stubištem. Kuća je izvedena od armiranog betona, a fasada je izvedena kao demit fasada, debljine toplinske izolacije 12 cm. Za zaštitu od sunca su postavljene aluminijske žaluzine. Krovište je ravan neprohodan krov.

Svi dokumenti:

Fotogalerija (23)

Image
Ured arhitekta Križnjak

Autor: URED ARHITEKTA KRIŽNJAK

Potreban Vam je projekt kuće, zgrade ili hotela, želite adaptirati ili urediti Vaš dom ili poslovni prostor ili trebate legalizirati Vaš objekt, kompletno uređenje od projektiranja do nadzora povjerite UREDU ARHITEKTA KRIŽNJAK. Potrebne informacije saznajte putem dolje navedenih kontakata i linkova.

Kontakt:

Ured arhitekta Križnjak
Tel/fax: 01/ 61 85 611
Mob: 091/ 66 66 221
Kontakt osoba: Robert Križnjak, dipl.ing.arh.
arhitektura@kriznjak.com
kriznjak.com
Facebook: Arhitektonski studio Križnjak

Linkedin: Arhitektonski studio Križnjak

Instagram: Arhitektonski studio Križnjak

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi