Umjetnost keramike izražena je na velikim arhitektonskim površinama i uzdignuta do izvrsnosti pomoću kontinuiranog procesa istraživanja i inovacija.

Estetska dimenzija svih naših kreacija izražava mnoštvo različitih stilova, a sve karakterizira jedan zajednički nazivnik: elegancija i ljepota. Ovo je dodatno obogaćeno kvalitativnim savršenstvom, koje proizlazi iz Laminamovog neumornog istraživanja sirovog materijala i najsuvremenijih tehnologija.

Rezultat je širok raspon svestranih površina koje se mogu uspješno koristiti u različitim okruženjima, kako za redizajn unutarnjeg prostora, tako i za vanjske ovojnice objekata.

Posvećena je velika pažnja okolišu i ljudima te jamčimo najvišu kvalitetu i higijenu prema najvišim standardima.

Laminam ploče mogu se primijeniti s raznim vrstama potkonstrukcija različitih dobavljača, te se mogu obrađivati kako biste dobili potrebne veličine za projekt na licu mjesta ili u pogonu za obradu materijala.

Izrađene su naprednom tehnologijom koja kombinira smanjene debljine i velike dimenzije s visokom otpornošću na mehanički stres, kemikalije, habanje, ogrebotine i duboke abrazije. Po prirodi, materijal je higijenski i otporan na mraz, plijesan i djelovanje UV zraka. Sve karakteristike i kromatska svojstva naših ploča su nepromjenjiva. Ne mijenjaju se tijekom vremena niti pod bilo kojim vremenskim uvjetima. Ove revolucionarne ploče također su ekološki prihvatljive: prirodna sirovina, održiva tehnologija i materijal koji se može u potpunosti reciklirati temelj su naše zelene filozofije.

RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Veleprodaja i isporuka na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi