Nijedna kuća ili poslovna zgrada nije gotova ako dvorište nije ograđeno. Složit ćete se, zar ne? Ne radi se samo o sigurnosti. Mnogo je razloga zašto postaviti dobru ogradu i vrata/kapiju oko svoje nekretnine, a u konačnici, ograđivanje svake nekretnine značajno povećava njezinu vrijednost na tržištu, kao i u očima klijenata ako se radi o poduzetništvu.

Tražite li adekvatno rješenje za ograđivanje vašeg privatnog ili poslovnog dvorišta, danas je vaš dan. Predstavljamo vam ograde i dvorišna vrata koja imaju sve poželjne karakteristike: lijepe su, moderne, pristupačne i ne zahtijevaju rad i ulaganja u održavanje. Ograde za dvorišta SavaDeck prepoznatljive su na tržištu upravo po navedenim karakteristikama jer već na prvi pogled osvajaju i najzahtjevnije kupce.

SavaDeck ograde za dvorišta potražite u tvrtki Kolor Granit

Ponuda tvrtke Kolor Granit od sada je bogatija za SavaDeck decking ograde za dvorišta. Riječ je o vrlo ekonomičnim materijalima koji, zahvaljujući primjeni nove tehnologije, imaju iznimna svojstva - otpornost na vlagu, sunce, snijeg, vjetar i druge vanjske utjecaje. Materijal je mješavina rižinih pahuljica i posebnih plastičnih kuglica, što mu daje veliku čvrstoću i izdržljivost. Dakle, riječ je o materijalu koji ima značajno dulji vijek trajanja od drvenih ograda, pa čak i ograda od sličnih kompozitnih materijala.

SavaDeck ograde dugoročno su posebno isplative jer ne zahtijevaju održavanje. Ne treba ih bojati, brusiti ili polirati jer starenjem na suncu samo minimalno mijenjaju nijansu, a ne mijenjaju ni finu teksturu. U usporedbi s klasičnim drvenim ili metalnim ogradama, računica je potpuno na njihovoj strani.

Kombinacija kompozitnog materijala i aluminija potpuno je otporna na koroziju i nema opasnosti od propadanja ni pri visokim ni pri niskim temperaturama. Iako je izrađena od "laganih" materijala, ograda je čvrsta i ne može se slomiti tupim predmetima i udarcima lopte, što je čini odličnim rješenjem za kućanstva s djecom.

100% ekološki proizvod! Kompozit je napravljen od rižinih pahuljica koje nastaju industrijskom preradom i kuglica od reciklirane plastike - Zajedno čuvamo prirodu!

Atraktivne WPC ograde za svako dvorište

Dolaskom SavaDeck brenda, Hrvatsko tržište postalo je bogatije s modernim i funkcionalnim WPC ogradama koje se uklapaju u praktički svaki ambijent. Moderan dizajn ograde za dvorište ugodan je oku, ali i omogućava potpunu privatnost unutar dvorišta koju možete prilagoditi odabirom visine ograde.

Kompaktan dizajn prenosi odmjerenost ograđenog dvorišta, te je pogodan za poslovne zgrade i dvorišta, kao i za privatne posjede u svim područjima, bez obzira na sastav tla.

Ujedno su to vrlo privlačni vanjski elementi koji se savršeno mogu kombinirati s vrtnim namještajem (klupe, stolovi, kante za smeće, žardinjere i sl.), fasadom ili deckingom. Već na prvi pogled prostor ograđen kompozitnim ogradama minimalističkog dizajna djeluje čisto i uredno, što je želja svakog vlasnika dvorišta.

Jednostavna montaža ograde

SavaDeck ograde za dvorišta imaju vrlo dobro razvijen sustav pametne montaže prema instalaterima. Ograde za dvorišta jednostavno se montiraju, kako na predviđene aluminijske stupove, tako i na postojeće betonske, drvene ili metalne stupove. Jednom postavljeni ne zahtijevaju nadzor, niti provjere jer je konstrukcija stabilna i trajna. Montaža ograde je brza, logična i ne zahtijeva predznanje ili iskustvo. Profili se sasvim jasno uklapaju jedan u drugi, tako da ne trebate nikakve pisane upute. Između profila nema praznog prostora, tako da je privatnost unutar ograde zajamčena.

Što učiniti za modernizaciju postojećih ograda. Za takav pothvat potreban je nacrt postojeće ograde i suradnja s djelatnicima Kolor Granita gdje možete odabrati željene elemente.

Nakon što ste odabrali i naručili ogradu, preostaje vam da u periodu od oko 2-3 tjedna do dostave na vašu adresu obavite pripremne radove: betoniranje, priprema parapeta. O svemu tome možete dobiti savjet prilikom naručivanja.

Vrata/kapije za dvorišta

Osim modernih WPC ograda nudimo i atraktivna i vrlo praktična vrata – kapije za dvorišta. Vrata/kapije za dvorišta su aluminijska s kompozitnom ispunom koja im daje izvrsnu kvalitetu i izdržljivost. Vrata/kapije mogu biti dvokrilna (za vozila i pješake), pješačka i klizna.

Uz kupnju vrata/kapije dobivate i sve što vam je potrebno za montažu vrata/kapije na željeno mjesto bez angažiranja bravara - zavarivača: šarke, kape za stupove, kvake, čepove i vijke. Kupac može odabrati željenu visinu, širinu i boju kompozitne ispune. U ponudi je 5 boja kompozitne ispune imitacije drva i pratećih elemenata.

SavaDeck kalkulator za ograde – izračunajte cijenu u samo 2-3 klika!

Poznato je da se danas čeka po nekoliko dana, često i tjedana, samo da majstor dođe i uzme mjeru kako bi izračunao ponudu za izradu ograde i kapija. Razvojni tim Savadeck-a je na vrijeme predvidio ovaj problem i kreirao aplikaciju uz pomoć koje možete dizajnirati izgled ograde, a kada odaberete tip stupa, visinu i dužinu ograde dobiti ćete kompletnu cijenu ograde.

Vaša potraga za ogradama može biti završena ovdje!

SavaDeck proizvodi zadovoljavaju najviše kriterije kvalitete i estetike, po čemu se ističu na tržištu. Posebno je atraktivna činjenica da kupci dobivaju 15 godina jamstva.

Brand Manager Savadeck-a za Hrvatsko tržište je Dejan Vuketić i sve informacije o narudžbi ograda i dvorišnih vrata/kapija, ali i ostalih Savadeck proizvoda, možete dobiti na broj telefona: 091/ 19 77 007 ili e-mail info@savadeck.hr

Stručni tim tvrtke stoji Vam na usluzi za sva pitanja i pomoć pri planiranju radova.

KOLOR GRANIT OBRT ZA TRGOVINU I USLUGE, VL. VITOMIR MIJIĆ
KOLOR GRANIT OBRT ZA TRGOVINU I USLUGE, VL. VITOMIR MIJIĆ
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi