NOVO Isprintajte svoju fasadu!!! #hashtag tisak na ALUCOIL pločama

Larson® i larcore® A2 donose na tržište tiskane ploče, presvučene tehnologijom Digital Printing Surface, koje imitiraju ciglu, kamen, beton, travu, vrtove i metalne završne obrade.

Primijenite boje na svoj projekt. Za razliku od običnog otiska, ovaj završni sloj će trajati jednako dugo kao i ploča - desetljećima!

Za one najhrabrije ALUCOIL je omogućio i individualni tisak na panel prema vlastitom dizajnu.

Pogledajte #hashtag shemu boja u nastavku s mogućim opcijama naručivanja.

NOVI LARSON s Fluorlacom® za dužu i veću zaštitu ploča od sada i u Hrvatskoj

Fluorlac® marke LUMIFLON™ FEVE dodatno štiti vašu ploču još jednim zaštitnim slojem, čime se povećava njena otpornost na habanje, vanjske i kemijske utjecaje, kao i UV zrake. Čišćenje ploča od grafita i drugih vanjskih utjecaja puno je lakše. Posebno se preporučuje za projekte oblaganja u obalnom području. Fluorlac® završna obrada dostupna je u rasponu larson® ploča od 75 m², u bilo kojoj boji, u mat, satin i visokom sjaju.

Kao rezultat dobro organiziranog skladišta u Technomarketu, Larson osim izvrsne kvalitete ima i vrlo kratak rok isporuke od dva do tri tjedna.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi