Vlada Novog Zelanda odobrila je projekt za izgradnju novog energetski učinkovitog naselja u Aucklangu, koje će činiti 50 tipskih objekata prikazanih na slikama. Na pilot projektu, koji je potpuno završen, primjenu su našli i Tehnomarket energetski učinkoviti proizvodi, sustav prozora i vrata Lineal Therm 77 kao i Slide T67 klizni sustav vrata.

Tvrtka Tehnomarket davno je u svoju strategiju uvrstila razvoj energetski učinkovitih proizvoda, koji se kreću u rangu od pristupačnijih do potpuno luksuznih modela Lineal serije. Svi modeli dizajnirani su i proizvode se po zahtjevu kupaca u tvrtki koja posluje već više od 30 godina u istom sektoru. Serija nudi opciju aluminijskih i aluminij-drvo sustava čija je kvaliteta potvrđena atestima u prestižnom IFT Rosenheim institutu u Njemačkoj i nagrađen CE znakom.

Na konkretnom projektu ugrađen je sustav Lineal Therm 77 koji garantira zaštitu od buke, odličnu termoizolaciju koja je bitna za vrijeme kako zimskih, tako i ljetnih mjeseci, a samim tim i uštedu energije. Pored toga, veliki klizni elementi, koji omogućuju bogat prodor svjetlosti i brisanje barijere između eksterijera i interijera, riješeni su sustavom Slide T67.

Lineal Therm 77

Prozori Lineal Therm 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijskoj seriji, dizajniran za proizvodnju suvremenih, izuzetno energetski učinkovitih prozora i balkonskih vrata. Ovi prozori nude opciju korištenja dvoslojnih i troslojnih paketa stakla širine do 55mm, koja pored termoizolacije nude i izuzetnu zaštitu od buke (40dB), što je od posebnog značaja u urbanim sredinama. Pored smanjenja buke u prostoru, Lineal Therm 77 prozori osiguravaju i vrhunsku toplinsku izolaciju, uz pomoć specijalnih poliamidnih traka, integriranih spužvastih ispuna i posebnih centralnih guma. Rezultat ovih dizajnerskih rješenja je nizak koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m²K, potvrđenim atestiranjem u prestižnom institutu IFT Rosenheim u Njemačkoj.

Slide T67

Slide sustav nudi apsolutnu slobodu u projektiranju velikih staklenih površina gdje je naglasak na osvjetljenju sa jedne strane i energetske učinkovitosti sa druge. Podrazumijeva se da je na modernim projektima zahtjev ugradni prag, opcija koja je moguća i kod ovog sustava. Slide T67 podržava različite opcije otvaranja elemenata; od dvokrilnih do šestokrilnih, a pored klasičnih kliznih šina moguća je ugradnja i podizno-kliznog okova, kao na datom projektu, koji omogućava lakše otvaranje i korištenje elemenata. Energetske performanse sustava iznose Uf > 2,4 W/m²K i Uw> 1,0 W/m²K.

 

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi