Ove godine nadopunili smo našu ponudu novim parking sustavom branda HUB Parking Technology koji je dugogodišnjim radom na raznovrsnim rješenjima za sustave naplate parkinga i kontrole pristupa uspio objediniti najbolje karakteristike i znanje svjetski poznatih brandova ili tvrtki iz ove domene; FAAC, ZEAG i Datapark.

Iz ove najnovije serije proizvoda, koja je poznata pod imenom Jupiter u ponudi imamo automatske naplatne blagajne te ulazne i izlazne parkirne terminale.  Oprema je iznimno čvrsta i otporna,  pouzdana je i dizajnirana za dugogodišnju upotrebu. Kućište od nehrđajućeg čelika štiti uređaj i osigurava njegovo funkcioniranje i u nepogodnim i teškim vremenskim uvjetima te pod visokim temperaturama.

Optimizacija rasporeda komponenti i dobra iskorištenost prostora unutar kućišta olakšava održavanje uređaja i sve eventualne intervencije, a u budućnosti i jednostavnije ažuriranje, odnosno njegovo daljnje razvijanje.

Jupiter parking naplatna kasa

Ovaj sustav nudi mnoge nove mogućnosti ulaska/izlaza sa parkinga, kao i razne mogućnosti naplate i povrata ostatka, bezgotovinskog plaćanja, pristup parkingu bez tiketa, magnetske čitače itd. Otporni ekran prikazuje poruke na nekoliko jezika, nadzorne kamere ugrađene na periferiji uređaja omogućuju praćenje i kontrolu u bilo kojem trenutku, a vrlo izraženi svjetlosni feedback dodatno povećava uočljivost uređaja i čini ga jednostavnijim za upotrebu. 

Ugrađujemo i multifunkcijski uređaj za fiskalizaciju. Ovaj uređaj ugrađujemo u razne naplatne aparate, pa tako i ovaj te uz to nudimo i uslugu očitanja svih relevantnih podataka o plaćanju putem našeg web portala.

Pripadajući web portal, odnosno Cloud, na kojem su jasno vidljivi svi podaci o prometu po danima, ukupan dohodak, pojedinačni računi, raspored poslovnica na jednostavnoj mapi i sl., omogućuje našim korisnicima jasan uvid u podatke o plaćanju u bilo kojem trenutku i bilo gdje. 

MEGA MONT d.o.o.
MEGA MONT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja po cijeloj Hrvatskoj. Dostupnost i na području BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi