Prilikom adaptacije 40-ak godina stare vikendice u Krapinskim toplicama izravnate su, odnosno nivelirane stare betonske glazure u prizemlju i na katu. Na pod je postavljen laminat kronotex, dekor „Route de Vins", 8.0. mm, klasa 32.

Radovi nisu bili jednostavni jer je prizemlje prije zahvata bilo neravno, na mjestima gdje su bili stari pregradni zidovi ostale su rupe i glazura je bila oštećena. Podloga na katu bila je u boljem stanju.

Početak radova obuhvaćao je čišćenje, usisavanje i struganje, te je prije samog niveliranja stavljen primer za impregnaciju podloge, s debeloslojnom masom za izravnavanje. Rezultat je ravna površina na koju su postavljeni laminat, rubne letvice i alu profili. Na kraju radova izvedeno je završno akriliranje spojeva.

Posebnost ovog laminata skriva se iza već navedenog imena „Route de Vins" što u prijevodu s francuskog znači vinska cesta. Francuski nazivi i imena francuskih gradova na laminatu odaju dojam kao da se radi o podu koji je izrađen od starih drvenih kutija ili gajbi za vino – prostor je dobio lijep, rustikalan ugođaj.

EUROPANELI d.o.o.
EUROPANELI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi