U ovim vremenima, dok se polako opraštamo od zime i već gledamo prema nadolazećem ljetu, mnogi od nas počinju razmišljati o uređenju naših domova kako bismo mogli osvježiti i opustiti se u vrućim ljetnim danima. A što bi bilo bolje od vlastitog bazena u koji bismo mogli skočiti kad god osjetimo želju za osvježenjem?

Možda ste već pomislili da je za ugradnju bazena već kasno, ali tome nije tako! Naprotiv, sada je pravo vrijeme da se odlučite za narudžbu i ugradnju keramičkog bazena kakav nudi tvrtka Ema bazeni. Zašto baš sada? Pročitajte nekoliko razloga zašto je sada pravo vrijeme za to!

Postupci ugradnje:

Ugradnja keramičkog bazena može biti brža i jednostavnija nego što možda mislite. Tvrtka Ema bazeni pruža vam stručno vođenje kroz cijeli postupak, tako da ćete moći bezbrižno uživati u svom novom bazenu u najkraćem mogućem roku.

Prednosti keramičkih bazena:

Keramički bazeni imaju mnoge prednosti zbog kojih su odličan izbor za vaš dom. Njihova trajnost, otpornost na habanje, jednostavno održavanje, 3D boje  i estetski izgled samo su neke od karakteristika zbog kojih ćete zavoljeti svoj novi bazen. Osim toga, keramički bazeni su i ekološki prihvatljiv izbor jer je njihova proizvodnja manje opterećuje okoliš od betonskih bazena.

O toplinskim pumpama:

Kod Ema bazena svjesni smo važnosti energetske učinkovitosti, stoga vam nudimo mogućnost ugradnje toplinskih pumpi koje će se pobrinuti za grijanje vašeg bazena na ekološki prihvatljiv i ekonomičan način. S toplinskom pumpom u kombinaciji s našom strehom, moći ćete uživati u svom bazenu čak i 8 mjeseci godišnje.

Ne odgađajte više! Ako želite uživati u vlastitom bazenu već ovog ljeta, sada je pravo vrijeme da stupite u kontakt s nama i osigurate svoj keramički bazen od tvrtke Ema bazeni. Naručite ga već danas i osigurajte si osvježenje i opuštanje u udobnosti svog doma. Pored već spomenutih, imamo i tri druge mogućnosti bazena koje želimo istaknuti:

1. Fun80: 8,00 x 3,70 x 1,50 - S ovim bazenom moći ćete se zabavljati i opuštati na jedinstven način jer nudi zabavne funkcije i udobnost. Taj bazen je namijenjen kako bezbrižnom dječjem prskanju, druženju oko njega, i za plivanje. S automatskom elektrolizom koju možete dobiti kod EMA bazena, bazen će uvijek biti spreman za vaš skok u vodu.

2. Aqua Nova 53: 5,30 x 3,21 x 1,50 - Ovaj bazen manjih dimenzija odličan je izbor za one koji imaju ograničen prostor. Ne dopustite da vas kratki bazen odvrati od plivanja. S našim protustrujama imat ćete osjećaj da bazenu nema kraja.

3. Classic 63: Za ljubitelje klasičnog stila, ovaj bazen je idealan izbor. S jednostavnim, ali elegantnim dizajnom uljepšat će izgled vašeg vrta i omogućiti vam ugodne trenutke opuštanja. Bazenu možete dodati masažne mlaznice, koje će dati dodatnu dimenziju bazenu. Ne smijemo zaboraviti ni na samopročišćujući sustav Vantage, koji će osigurati da vaša bazenska voda uvijek bude čista.

Naravno imamo još većih bazena recimo XXL-Trainer 133 (13.28 x 4,49 x 1,50) Za više informacija, obratite nam se!

Vaš Ema Team

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi