Više ne morate tražiti svoje ključeve i brinuti o tome jeste li zaključali ulazna vrata jer se odsada možete osloniti na pametni sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju.
 
Sigurno vam se dogodilo da ste nekoliko puta tražili ili izgubili ključeve od ulaznih vrata. U slučaju da ih niste uspjeli pronaći, morali ste kod profesionalnog bravara te ste tako imali neočekivani trošak. Kako vam se to više nikad ne bi dogodilo, nudimo odlično i inovativno rješenje - pametni sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju. Tehnologija kojom se koristi većina korisnika pametnih telefona na svojim uređajima zaslužna je da se sada njome koriste i naša ulazna vrata.
 

Kakvu ima moć biometrijska tehnologija?

Da li možete zamisliti da otvarate vrata svoga doma pomoću jednostavnog dodira palca? Moguće je! Takvu moć pruža biometrijska tehnologija. Kako biste se riješili svih briga oko ključeva, pametni sustav koji radi na otisak prsta idealno je rješenje za vas.

Kada usporedimo pametni sustav otključavanja s drugim običnim ključanicama ili ključanicama s tipkovnicom ili karticama nameće se činjenica da takvo otključavanje ima mnoge prednosti. S razinom sigurnosti, zaštite i praktičnosti koju pruža sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju, nijedna klasična ključanica ne može se usporediti.

Želite komforan i siguran ulazak u kuću?

Inothermov najsuvremeniji pametni sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju, INOSMART  objedinjuje tri načina otvaranja u jednom uređaju. Otvaranje vrata moguće je pomoću čitača otisaka prstiju, numeričkog koda ili pametnog telefona. Takav način otvaranja vrata omogućava svim korisnicima siguran i komforan način ulaska u prostor te tako briga oko ključeva nestaje.

Uz jednu brigu manje dolazi još jedna briga, a to je da li ste stvarno zaključali vrata. Sustav nudi još jednu prednost koja će vas oduševiti, a to je da će se INOSMART pobrinuti za automatsko motorizirano zaključavanje. Na području praktičnosti, INOSMART oduševljava  jer već u serijskoj proizvodnji omogućava upravljanje LED osvjetljenjem i ima mogućnost nadzora nad pristupom pomoću rasporeda.

Ulazak u objekt moguć samo onima kojima ste to omogućili

Određenoj osobi (npr. čistačici ili susjedu) možete omogućiti ulazak u objekt na točno određen dan ili sat. Također, sustav bilježi i pokušaje nedopuštenih ulazaka, a njime se upravlja pomoću pametnog telefona.

Sigurnost, pouzdanost i brzo prepoznavanje

Pametni sustav za otključavanje vrata s čitačem otisaka prstiju u serijskoj proizvodnji ima ugrađeno LED osvjetljenje kojim se upravlja preko aplikacije na pametnom telefonu. Rijetki uređaji konkurenata imaju mogućnost otvaranja pomoću pametnog telefona i upravljanja različitim funkcijama putem aplikacije.

Neki modeli imaju integrirano zvono koje je bežičnom vezom Wi-Fi povezano s unutrašnjom jedinicom. Sustav možete jednostavno spojiti bez dodatnih električnih instalacija.

Sustav koji pamti sve promjene prilikom svake upotrebe

Neki od korisnika čitača otisaka prstiju obavljaju razne fizičke poslove i zbog toga imaju oštećene otiske prstiju. Također, otisci se mogu promijeniti zbog hladnoće ili dugog provedenog vremena u vodi i zato ih čitač otisaka ne može prepoznati. Inosmart je spreman i za ovakvu vrstu problema, u jednom sustavu omogućava otvaranje pomoću numeričkog koda ili pametnog telefona. 

Otisak prsta se mijenja tijekom odrastanja. Nova generacija čitača otisaka prstiju sadrži algoritam za samostalno učenje, a prilikom svake upotrebe prepoznaje promjene koje pamti tako da INOSMART  raste s vašim djetetom.

Sve u jednom

Pametni sustav INOSMART je jedan uređaj koji objedinjuje tri načina otvaranja, kabelski spoj, automatsku motoriziranu ključanicu i upravljačku jedinicu i napajanje. Pomoću aplikacije na pametnom telefonu sustavom možete upravljati i nadzirati ga. Po svojoj cijeni i kvaliteti sustav nadmašuje sve druge slične proizvode na tržištu. 

Prednosti novoga sustava:

 • otvaranje vrata pomoću čitača otisaka prstiju, numeričkog koda ili pametnog telefona,
 • upravljanje pomoću upravljačke jedinice ili aplikacije na pametnom telefonu,
 • u memoriju je moguće pohraniti do 100 otisaka prstiju, 100 numeričkih kodova i 100 pametnih telefona,
 • čitanje otisaka prstiju pod kutom od 360 stupnjeva koje je moguće bez obzira na to kako je položen prst,
 • automatsko prepoznavanje i pohrana promjena otiska prsta,
 • motorizirano automatsko zaključavanje Genius Comfort, LED osvjetljenje,
 • zvono koje je s unutrašnjom jedinicom povezano bežičnom Wi-Fi vezom,
 • mogućnost otvaranja na daljinu preko portafona,
 • dodatni drugi relej koji omogućava otvaranje pomoćnih ili garažnih vrata,
 • vođenje sigurnosnog dnevnika s arhivom posljednjih 150 događaja i
 • postavljanje rasporeda za ograničenje pristupa korisnicima i LED osvjetljenja.
INOTHERM d.o.o.
INOTHERM d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi