Radite li od kuće, često nosite posao doma ili biste jednostavno voljeli imati radni kutak možete ga napraviti u jednoj od kućanskih prostorija. Razmislite koja bi imala najviše mjesta i odaberite kut za svoje radne potrebe.

Ako je prostorija u kojoj namjeravate napraviti ured u kutu namijenjena i za druge stvari, primjerice, opuštanje ili igru te u njoj borave i drugi članovi obitelji tada ured ogradite od ostatka prostorije. To možete učiniti s velikom garniturom za sjedenje, policom za knjige ili nečim drugim što će vam poslužiti kao „zid". Ne trebate pregradu, nego suptilnu granicu s kojom ćete mirnije raditi. Kako bi napravili granicu između ureda i ostatka prostora možete se poslužiti i rasvjetom. Lakše ćete se posvetiti poslu ako zidne, stropne ili stolne svjetiljke usmjerite prema svom radnom prostoru.

Prije svega, vaš ured u kutu kuće mora biti funkcionalan, no nemojte zanemariti ni vizualni dio. Tijekom prenamjene kuta prostorije pokušajte ostati dosljedni stilu uređenja u ostalim dijelovima kuće kako bi prostorija i s uredom zadržala lijep izgled i sklad.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi