Kuhinjski pribor obično nam stoji u ladicama. Postoje razni pribori koji nam pomažu kod kuhanja, pripremanja namirnica, a naravno i objedovanja. Kada kuhamo želimo da nam sve ono što nam je potrebno i što često koristimo bude lako dostupno. Tada smještamo te sve stvari blizu pećnice ili plinske peći da nam se uvijek nađe pri ruci.

Postoje i razni stalci koji nam mogu pomoći u tome. Takav stalak možete napraviti i sami. Radi se o drvenom okruglom stalku, a na njega možete objesiti kuhače, šeflje, razne grabilice i slično. Bit će vam potrebna drvena deblja letvica, okrugla, ravne dvije drvene podloge i kukice. Ravna drvena podloga može biti okrugla ili kockasta, ovisi o vama. U sredini napravite rupu gdje ćete smjestiti ravnu drvenu letvicu. Možete ju zalijepiti ljepilom za drvo. Na gornji dio letvice ćete napraviti isto.

Ravnu podlogu ćete pričvrstiti za letvicu, a prije ćete u sredini napraviti rupu kako bi letvica sjela unutra. Na gornji dio okrugli ili kockasti stavite kukice i objesite sve ono što vam je potrebno. Stalak stavite na lako dostupno mjesto kako biste sav pribor imali u blizini kad god vam je to potrebno.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi