Manjak prostora vam onemogućava korištenje mnogo namještaja, a među njima je i stol. Ne koristite ga često i ne treba vam za svaki dan, ali vam je potreban za rad. Problem je što nemate mjesta za njega. Što učiniti? Za vas imamo rješenje koje će vam pomoći.

Napraviti vlastiti stol koji ćete u svakom trenutku moći pospremiti i tako ponovno dobiti na prostoru. Odaberite zid koji je prazan jer će tamo biti vaš stol. Želite napraviti stol koji ćete moći podignuti kada ga ne koristite i pričvrstiti uza zid. Ispod stola možete staviti neku sliku ili odabrati neko platno kako bi vam u podignutom izdanju krasio dom. Kada vam je stol potreban samo ga spustite i raširite noge.

Odredite koliko vam veliki stol treba i za što ćete ga najviše koristiti. Tada si odaberite drvo ili materijal od kojeg stol želite napraviti i dvije čvrste daske/noge koje ćete moći spustiti. Drugi dio stola će držati zid. Za izradu vlastitog stola vam treba strpljenja i osoba koja zna što radi ukoliko niste stručni u takvim stvarima. U kratkom roku možete imati stol o kakvom sanjate, a opet imati dovoljno mjesta u svom malom stanu ili kući. Najčešće se takvi stolovi rade na mjestu prolaza gdje ne možete ništa staviti, ali ovaj stol ćete podignuti i tako opet dobiti prohodno mjesto.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi