Postoje razni lusteri koji služe svojoj svrsi, znači svijetle kada nam to treba, ali postoje i oni lusteri koji svojim izgledom definitivno ukrašavaju prostoriju. Možemo ih imati u svakoj sobi i ako je luster neke dekorativne prirode onda će zasigurno i cijela soba biti puno ljepša.

Ne mora svaki luster svijetliti, on može biti samo dekorativne prirode, a možemo ga postaviti na strop na terasu, balkon ili negdje drugdje. Za tako nešto će vam biti potrebne male staklenke u obliku vaza, okrugli drveni okvir i tanka žica. Izrežite 4 žice iste dužine te ih na četiri mjesta pričvrstite na drveni okvir. Žicu više puta okrenite kako bi bilo što čvršeć. Te četiri žice ćete sada spojiti u sredini te ćete napraviti jedan mali krug na vrhu spajanja žica kako biste ga mogli objesiti na strop.

Opet izrežite šest žica iste duljine, ali ovoga puta nešto duže nego za sami luster. Omotajte svaku žicu oko vrha staklenke, odnosno vaze. Omotajte žicu više puta kako biste staklenku dobro osigurali da ne padne. Kada ste sve staklenke omotali žicom objesite ih na drveni okvir, tj. luster. Također omotajte žicu što više kako biste bili sigurni da je čvrsto. Napunite vaze vodom i stavite svježe cvijeće u svaki staklenku. Objesite na strop.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi