Spavaće sobe namijenjene su isključivo za spavanje i budući da krevet ne zauzima puno mjesta prostoriju možete iskoristiti u druge svrhe. Imate li problema s ostavljanjem odjeće posvuda po sobi i njenim spremanjem u ormare idealno bi bilo napraviti garderobu.

Garderoba u spavaćoj sobi najuspješniji je način spremanja odjeće. Smanjuje ostavljanje odjeće u samoj spavaonici pa tako više nije zakrčena odjevnim predmetima. Garderobu možete napraviti na više načina. Može biti unutar spavaonice, ali kao zasebna prostorija odvojena vratima, ili napravite zidnu, drvenu ili drugačiju pregradu bez vrata.

Imate li vrata više ćete zaštititi odjeću od prašine. Također, savjetuje se da u garderobi ne budu prozori i da oko namještaja za odijevanje ostavite dovoljno slobodnog prostora za kretanje. U garderobu možete postaviti otvorene vješalice, podesive police, otvorene police, visoke i niske ormare, stalak za cipele. Bitno je da garderobu u spavaćoj sobi napravite prema vlastitoj viziji i da bude u skladu s vašim osobnim potrebama.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi