Bazen nije samo prostor za rekreaciju i zabavu. Bazen je važan ukras kuće i njene okolice jer zaokružuje izgled cijelog prostora u ispunjenu cjelinu. Predstavljamo vam najprestižniji karbonsko-keramički bazen CompassPools, nazvan Yacht Pool (Bazen Compass Yacht Pool ) za kojeg je poduzeće primilo najveću nagradu za dizajn, RedDot Design Award.

Izgled Yacht Pool-a je, kako i samo ime govori, inspirian izgledom jahte, s prestižem koji ga definira i s udobnošću koju nudi. Najveća posebnost bazena dimenzija 11,5 metara dužine, 4 metra širine, te dubine metar i pol je pripadajući bazen za masažu, ugrađen u školjkasti temelj s oplatom od imitacije obale od tikovine i inox držačima sličnima onima na jahtama. Izgledu i razini luksuza odgovara da je bazen opremljen bogatom rasvjetom, čiju jačinu možemo regulirati u bazenu. Bazen za masažu je bogato opremljen različitim masažnim mlaznicama, integriranim naslonjačima za glavu s LED svjetlima, sustavom za aromaterapiju.

Za cjelovito iskorištavanje prostora YachtPool bazena preporučujemo korištenje jedinstvenog sustava za čišćenje Vantage te ugradnju protutočne funkcije za plivanje. Preporučujemo pokrivanje roletom OverflowLine ili roletom BeachLine, koja bazenu ne oduzima glamur, istovremeno brine za sigurnost i sprječava padanje lišća ili drugog smeća u vodu.

Bazen je dostupan isključivo u Papyrus White boji koja asocira na užvanje na jahti. Uključeni valovi pružaju osjećaj vožnje s vašom jahtom. Pozivamo vas da model detaljnije pogledate na Bazen Compass Yacht Pool.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi