Komunalno poduzeće Ponikve eko otok Krk d.o.o. krenulo je s implementacijom trenutno najnaprednijeg sustava u odvojenom sakupljanju otpada na svijetu.

Iako MOLOK spada u pionire polupodzemnog sakupljanja u Hrvatskoj obilježavajući ove godine 10 godina od prve instalacije s preko 600 instaliranih jedinica u gotovo 50 hrvatskih gradova, uvijek postoje oni koji misle da znaju i mogu bolje.

Tako se na tržištu nude raznovrsne izvedenice koje svojom cijenom nastoje privući sve zainteresiranije kupce, koji vide izlaz iz problema s otpadom upravo u ovakvim rješenjima. Originalna rješenja u startu eliminiraju sve dječje bolesti s kojima se susreću kopije, pa tako MOLOK ne curi, ne smrdi, ni izranja iz zemlje i sl.

Želeći i dalje ostati dosljedni svojoj reputaciji kod krajnjih korisnika i kolega komunalna tvrtka Ponikve eko otok Krk d.o.o. odlučila je svoje povjerenje povjeriti originalnom proizvođaču i utemeljitelju polupodzemnig sakupljanja otpada od 1991.g.

MOLOK je u za 2016. i 2017. godinu ponio prestižnu titulu najboljeg sustava u odvojenom prikupljanju otpada na svijetu, a i danas je jedina koja nudi rješenja i na plutajućim pontonima što našim otocima i gradovima uz more pruža mnogostruke benefite kao što su: ekonomičnost, ergonomija, funkcionalnost, jednostavnost i visoka učinkovitosti uz odobravanje kako ekologa tako i konzervatora te arheologa.

Uz pomoć MOLOK polupodzemnih kontejnera na ključnim će se točkama smanjiti vršno opterećenje u sezoni kao i pružiti dodatna mogućnost stanovnicima ovog otoka da i van sezone odlože svoje prikupljene sirovine odlože na ekološki prihvatljiv način uz stalan satelitski nadzor ispunjenosti.

U današnje vrijeme kada mnogobrojna komunalna poduzeća radi uvođenja novih frakcija radikalno povisuju cijene svojih komunalnih usluga, MOLOK omogućuje upravo suprotno, a to je veća efikasnost, manji troškovi gospodarenja uz zadržavanje postojeće cijene, pa čak i njenu korekciju na niže.

MOLOK obiluje velikim korisnim prostorom na maloj nadzemnoj površini, otpad je osiguran od vanjskih atmosferilija i ostalih čimbenika kao što su izvrtanje, nošenje niz ulicu, poplave, požari sl. A za razliku od sličnih uređaja posjeduje i 10 g. jamstvo.

S.T.P. d.o.o.
S.T.P. d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području grada Zagreba, za ostatak Hrvatske cijena po dogovoru. Proizvode izvozimo na područje BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi