Tvrtka Microwell, osnovana prije više od 20 godina, od 2015. godine zastupljena je na hrvatskom i slovenskom tržištu. Specijalizirana u proizvodnji toplinskih pumpi i odvlaživača zraka za bazene, već godinama postiže kontinuirano velik rast prodaje u Europi ali i šire, opremajući bazene u više od 30 zemalja svijeta, od EU do Brazila i zemalja Srednjeg Istoka.

Razlozi Microwellove uspješnosti su tehnološka inovativnost i energetska učinkovitost, dokazano visoka kvaliteta proizvoda koji dolaze iz nove tvornice u Slovačkoj, te odličan omjer uloženog i dobivenog.

Kako su svi uređaji Microwell proizvedeni u Europskoj uniji idealni su za projekte koji se financiraju iz europskih fondova.

Toplinske pumpe za grijanje i hlađenje vode bazena

Toplinske pumpe Microwell optimizirane su za grijanje i hlađenje vode otvorenih i zatvorenih bazena, kao i niskotemperaturnih sistema.

SPLIT izvedba za bešuman rad

Microwell u ponudi ima toplinske pumpe u 2 izvedbe: COMPACT i SPLIT. Kompaktni modeli su dobro poznati na tržištu, jer se kod njih u jednom kućištu nalaze svi dijelovi uređaja, od izmjenjivača topline do kompresora.

No, SPLIT izvedba je novitet na tržištu u posljednje 2 godine. Sastoji se od 2 odvojena dijela koje čine zračna jedinica sa kompresorom, ventilatorom i isparivačem, te vodena jedinica s izmjenjivačem topline.

Međusobno su povezani bakrenim cijevima s freonom, poput svima dobro poznatih split sistema klima uređaja. Kako udaljenost između zračne i vodene jedinice može biti do 30 m, ova izvedba osigurava bešumnost rada i neuočljivost uređaja u vizuri bazena, jer se kompresorska jedinica može postaviti na udaljenije mjesto od bazena.

Izmjenjivač topline se može postaviti u bazensku strojarnicu ili čak ukopati u zemlju i prekriti travom a kompresorska jedinica postaviti na najpogodnije mjesto. SPLIT izvedba omogućava investitoru, kao i projektantu, veliku fleksibilnost u postavljanju toplinske pumpe.

Visok COP i 2 vrste izmjenjivača topline

Osim u izvedbi, toplinske pumpe Microwell nude izbor i između 2 vrste izmjenjivača topline: Omega i Premium. Visok COP kod Omega pumpi je dodatno povećan kod Premium modela, zahvaljujući patentiranom izmjenjivaču topline.

Važno je naglasiti da Microwell garantira da se deklarirani kapacitet, kao i COP, ne razlikuje od stvarnog i po tome su jedinstveni na tržištu.

Razlog je u tome što mnogi proizvođači, pogotovo nižeg kvalitetnog i cjenovnog razreda, znatno uvećavaju podatke o stvarnom kapacitetu uređaja, pa investitori često naručuju uređaje većeg kapaciteta od potrebnog, čineći tako nepotreban trošak.

Visoka kvaliteta i jednostavnost upotrebe

Upravljanje toplinskim pumpama Microwell je jednostavno, putem lako razumljivog digitalnog ekrana. Potpuno su automatske u radu i stoga iznimno jednostavne za korištenje, potrebno je samo namjestiti termostat na željenu temperaturu vode.

Visoko kvalitetno metalno kućište čini uređaje dugovječnim i otpornim na vanjske utjecaje, poput kiše ili sunca. Isparivač je zaštićen antikorozivnim „GoldFin" zlatnim premazom s epoksidom.

Niska potrošnja energije i kod nižih temperatura

Toplinske pumpe Microwell osiguravaju toplinski učin od 9 kW sa samo 1.6 kW uložene energije do 26 kW toplinskog učina uz 4 kW uložene energije. Funkcija hlađenja osigurava brzo odmrzavanje omogućujući cjelogodišnji rad toplinske pumpe ukoliko je vodeni dio (izmjenjivač) instaliran na mjesto gdje temperatura ne pada ispod 0°C.

Raspon radne temperature zraka kod svih modela je od -5°C do +40°C, a uz ugrađenu opciju WINTER od -15°C do +40°C.

Doživotno jamstvo na jedinstven tangencijalni izmjenjivač topline od titana

Jamstvo na uređaje iznosi 3 godine, dok jedinstven tangencijalni dizajn izmjenjivača topline od titana osigurava doživotno jamstvo protiv korozije.

Pregled najkvalitetnije ponude bazenskih odvlaživača zraka, klima komora i toplinskih pumpi na tržištu, pogledajte na www.ema.hr ili kontaktirajte zastupnika, poduzeće EMA d.o.o., koje već 35 godina posluje na područje cijele regije.

EMA d.o.o., Zagreb
EMA d.o.o., Zagreb
Internet adresa

Osigurana dostava na području cijele Hrvatske i na području Albanije, BiH, Crna Gore, Kosova i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi