U dnevnom boravku uvijek je korisno imati pomoćne stoliće. Možete ih smjestiti u prostoriju samo kako bi svojim izgledom podigli vizualni dojam ili ih upotrijebiti za rasvjetu, razne dekoracije, pribor i ostalo.

Postoje stolići raznih veličina i namjena. Ako vam je potreban za rasvjetu nabavite viši stolić kako bi osvijetlili pokućstvo, dok je za piće ili hranu bolje nabaviti manji stolić kako biste ih mogli dosegnuti s kauča ili fotelje.

Stolić za grickalice, kolače, kavu i slično dobro je postaviti na sredini dnevnog boravka, odnosno postavite ga uvijek tamo gdje je najpotrebniji.

Stolići često imaju donju policu ili stalak što vam može poslužiti za odlaganje raznih stvari. Na primjer, ako stolić ima ladice odličan je za spremanje stvari koje ne želite da se vide.

Pomoćni stolići za dnevni boravak mogu biti jednostavni i klasični, okrugli ili pravokutni, mogu biti moderni, a možete biti i posebno maštoviti te za stolić iskoristiti nešto poput drvene škrinje s kojom će boravak dobiti dozu posebnosti.

Kada birate materijal uzmite u obzir lakoću održavanja i razmislite koliko ćete ga često i za što koristiti. Pomoćni stolići za dnevni boravak najčešće su drveni ili od stakla. Imate li skupocjeni antikni stolić nemojte ga držati blizu izvora topline i redovito ga održavajte.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi