Stari auto bi vjerojatno svaki čovjek odvezao na reciklažno dvorište i čim prije ga se riješio, ali postoje oni ljudi koji su našli druge načine kako stare aute iskoristiti na drugačiji način koji će vam se zasigurno svidjeti. Kao što sam naslov kaže, od starog auta možete napraviti ljuljačku za svoj vrt.

Stari auto ćete morati prepoloviti na pola. Potrebno vam je samo zadnje sjedište automobila. Donji dio auta ćete prerezati do sjedala, a krov auta ćete ostaviti duži kako bi vas štitio od sunca i kiše te kako vam sjedala ne bi bila mokra. Prozore ćete također ostaviti. Ne treba micati niti gume. Kada to sve učinite, očistite auto iznutra i izvana. Sjedala možete ostaviti kakva jesu ili možete postaviti deku te druge navlake, ovisno o vašim željama. Trebati će vam čvrsti lanci koje ćete učvrstiti za auto.

I sami znate kako izgleda klasična ljuljačka pa vam neće biti teško to zamisliti, bitno je imati čvrste šipke koje trebate učvrstiti za zemlju ii beton, ovisno gdje stavljate svoju ljuljačku. Nakon toga ćete auto moći objesiti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi