Posebnost M TOM tvrtke je direktna prodaja korisnicima. Da ne biste morali odlaziti u trgovine namještajima, možete poslati upit e-mailom na: info@mtom.si, Tel: 07/ 34 98 280, GSM: 031/ 73 70 80, gdje naznačite samo vrstu materijala koji želite imati na sjedalu. Ovo je osnova za pripremu 3D crteža za vas.

Crtež vam se zatim šalje e-mailom i pomaže vam u donošenju odluke. Šaljemo informacije o obliku, boji i cijeni. Osim toga, postoji mogućnost virtualnog postavljanja u dnevni boravak na temelju prethodno oslikanog dnevnog boravka. Na taj način oni prolaze iz tvrtke za e-inženjering izravno do kupca-korisnika dalje u dnevnoj sobi.

Na temelju nacrta potencijalni kupac sve informacije dobiva posjetom izložbeno-prodajnog salona u Mokronogu na adresi Stari trg 36 8230 Mokronog, a industrijski izložbeni salon je samo formalnost. Za isprobavanje sjedenja na eksponatima, gdje imaju svoje eksponate u industrijskoj hali na 1000 m2, također je predviđeno.

Nudimo 30% popusta na sve proizvode koje proizvedemo, a dostava je po dogovoru!

Radno vrijeme SALONA M TOM:

  • Ponedjeljak i srijeda: 7:00 - 14:00 sati
  • Utorak i četvrtak: 7:00 - 17:00 sati
  • Petak: do 13:00 sati
  • Subota: 8:00 - 12:00 sati

ADRESA SALONA M TOM:
STARI TRG 36, 8230 MOKRONOG, SLOVENIJA.

Sjedeća garnitura Florjan

Najprepoznatljiviji model tvrtke. Dizajnirana je tako da mnoštvo elemenata omogućuje sastavljanje kauča u dnevnom boravku kao "lego kocke" i namijenjena je za praktički sve prostorije. U slučaju da standardne veličine nema u katalogu, samo se ista može prilagoditi tamo gdje je to tehnološki izvedivo.

Osim toga, u sofe su ugrađene police za računala i USB punjači. Također je moguće dodati električni relax koji se može integrirati uz kauč ili se može koristiti kao samostalna fotelja. Kako bi olakšali ustajanje i pristup robotskom usisavaču, podigli su noge sofe i dodali mogućnost dodavanja ergonomskih jastuka kako bi odmor bio što udobniji.

Sjedalica je dvostruko opružena, presvlaka je od aqua clean tkanina za lakše čišćenje, od kojih su neke prikladne za kućne ljubimce.

Sjedeća garnitura nove generacije TOMFLEX

Sofa modernog dizajna namijenjena je za odmaranje, a manje za sjedenje. Glavna karakteristika je da nije klasično opružna, napravili su dvije verzije od kojih je jedna održiva s poklopcima koji se skidaju radi lakšeg održavanja i mogućnošću zamjene samo poklopca tijekom godina, što produljuje životni ciklus proizvoda.

Postoji i fiksna verzija navlake u aqua clean materijalu s drvenim dodatkom – okvirom koji daje poboljšani vizualni efekt izgleda proizvoda. Izmjerite "brojeve konfekcijskih veličina" S, L, XL, XXL.

Uz klasičnu namjenu korištenja sjedećih garnitura za dom, tvrtka proizvodi proizvodni program sjedećih garnitura za segment blagdanskog programa za vikende, poslovne prostore i hotele s naglaskom na pomoćne ležajeve u hotelskim sobama i posebne fotelje za primanje gostiju na sastancima, u sobama ili čekaonicama.

Naposljetku, najprepoznatljiviji naslonjač JAKOB koji zbog svoje male veličine i lakoće omogućuje upotrebljivost prebacivanja između dnevnih boravaka i funkciju rasterećenja lumbalnog dijela tijela. Koristan je kako kod kuće tako i u rodilištima za majke s bebama i pedijatriji, gdje majke mogu i spavati sa svojim mališanima. Ležaljka je u mnogim slučajevima i koristan poklon za godišnjice, gdje može biti i izvezen jastuk s natpisom.

M TOM d.o.o.
M TOM d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Belgije i BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi