Ono što je mala crna haljina u svijetu mode, to su crni detalji u kuhinji i kupaonici u interijerima: elegantni i bezvremenski.

“Crna je savršena boja interijera za igranje jer kombinira minimalizam s elegantnim, ali dramatičnim efektom. Već jedan crni komad može napraviti ogromnu razliku za vaš prostor. Pogotovo jer se ova trendovska boja može lako uskladiti s drugim nijansama i bojama. Ovo je ujedno i nova boja za našu GROHE Blue kolekciju. Proširenjem naše uspješne kolekcije boja, odgovaramo na sve veću želju naših kupaca da svoj životni prostor prilagode vlastitom ukusu ”, objašnjava Patrick Speck, voditelj LIXIL globalnog dizajna, EMENA.

GROHE Matt Black kolekcija omogućuje i vašoj kuhinji i/ili kupaonici da postanu zvijezde vašeg interijera, savršeni su statement detalji koji se mogu kombinirati s najsuvremenijom tehnologijom pitke vode – GROHE Blue i GROHE Red. Kao što im i samo ime govori, Blue sustav pretvara običnu vodu u filtriranu, rashlađenu ili gaziranu, dok Red sustav omogućuje filtriranu vodu na temperaturi do 100° C. Nema više čekanja da se voda zagrije, a rukovanje je jednostavno i vrlo sigurno s obzirom na ChildLock sustav.

Saznajte više o kolekciji te pogledajte dodatne fotografije na linku!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi