Moderno i lijepo oblikovan umivaonik predstavlja središte naše omiljene prostorije, a ujedno i jednostavnost i otmjenost s kojom započinjemo i završavamo dan. Uz umivaonik treba odabrati i slavinu koja će se uklopiti u kompletan izgled kupaonice.

Izaberite atraktivan dizajn slavine koja će podići izgled svake kupaonice. Jednostavan i lijep umivaonik sa slavinom diktira konačan izgled samog prostora.

Noviteti u Enmonu

Nova kolekcija PREMIUM nadgradnih umivaonika u Enmonu! Moderan minimalistički dizajn koji se dobro slaže uz sve stilove kupaonica.

Slavine za umivaonik vrhunskog dizajna i kvalitete. Izaberite Adriu, Venturu ili Tokyo po cijeni već od 337,50 kn.

Udobnost i funkcionalnost ključni su za planiranje kupaonice ako želite stvoriti svoju oazu mira, prostor za opuštanje i uživanje. Uz predstavljene novitete sigurni smo da ćete to postići – bez puno muke i razmišljanja.

ENMON d.o.o.
ENMON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske i na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Mađarske, Italije i Njemačke.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi