Moderan i aktivan ured uz danak skandinavskog dizajna

Koncept ureda promijenio je svoje značenje. Sve više tvrtki ne preferira više koncept “kockica” nego ideju otvorenog radnog prostora s puno mjesta i prostora za povezivanje i razvijanje zajedničkih ideja. Najbolje stvari proizvode se kada je ljudima ugodno u svome okruženju. Upravo u tom smjeru AJ Proizvodi razvijaju svoj koncept modernog i aktivnog skandinavskog namještaja. Ovaj članak donosi vam mnoštvo savjeta kako vaš poslovni prostor učiniti boljim, od odabira elektropodiznih uredskih stolova, ergonomskih uredskih stolica, pa sve do sofa na kojima se možete opustiti onako kako vi želite.

Elektropodizni uredski stolovi

Stolovi dolaze u različitim oblicima i veličinama. Lako je pomisliti kako samo trebate odabrati onaj koji izgleda onako kako želite i koji se uklapa u vaš prostor, ali postoje i druge stvari koje treba uzeti u obzir. Kad smo na poslu, mnogo sati provodimo sjedeći za svojim stolovima, pa kako onda pronaći stol koji ne samo da izgleda kao dio ureda, već i da odgovara radnom prostoru i vašim svakodnevnim zadacima? Sjedilački način života predstavlja jednu od velikih opasnosti za zdravlje našeg vremena, a cjelodnevno sjedenje za stolom jedan je od najvećih čimbenika rizika. Na sreću, tome se može suprotstaviti korištenjem aktivnog uredskog namještaja. Prebacivanje između sjedenja i stajanja tijekom dana savršen je način da održite svoje tijelo u pokretu i izbjegnete bolove povezane s cjelodnevnim sjedenjem u istom položaju. Elektropodizni uredski stolovi skuplji su od standardnih, ali na tržištu su dostupne opcije s dobrim vrijednostima, poput onih iz AJ Proizvoda i oni su isplativo dugoročno ulaganje u vaše zdravlje i dobrobit. Iz poslovne perspektive, pokazalo se i da povećavaju produktivnost.

Uredske stolice

Ako postoji jedan komad namještaja na vašem radnom mjestu s kojim nikada ne biste trebali napraviti kompromis, to je vaša uredska stolica. Nepravilno sjedenje može dovesti do brojnih mišićno-koštanih problema pa je važno imati stolicu koja će vam pomoći da sjedite u najboljem položaju. Dobra uredska stolica prati pokrete vašeg tijela, smanjuje rizik od ozljeda od naprezanja i pomaže vam da pravilno sjedite, bez obzira koliko dugo provodite sjedeći svaki dan. Dobra uredska stolica ključna je i za vašu dobrobit i vašu produktivnost. Međutim, nijedna veličina ne odgovara svima i ono što odgovara jednoj osobi možda neće odgovarati drugoj, čak ni u sličnom radnom okruženju. Zato u svojoj ponudi AJ Proizvodi imaju velik izbor različitih uredskih stolica gdje misle na dobrobit korisnika i njegovih potreba.

Zašto je vaše radno okruženje ključno za snažnu kulturu

Dobro radno okruženje daje dobre rezultate. Male, jednostavne promjene mogu napraviti veliku razliku u osjećaju zajednice i motivacije na svakom radnom mjestu. Uz veću slobodu i više mogućnosti kada su u pitanju radna mjesta i rad na daljinu, možda je važnije nego ikad zadržati jaku kulturu tvrtke. Činjenica da dobra atmosfera i osjećaj zajedništva na radnom mjestu pomažu zaposlenicima da se osjećaju bolje, nije neka nova informacija. Dobri odnosi na poslu čine nas otpornijima na stres kada se suočavamo s izazovnim zadacima. To nas čini produktivnijima i vjerojatno će značiti da ostajemo kod svog poslodavca dulje vrijeme. Možda najvažnije od svega, čini nam ugodnijim biti na poslu. Uvođenjem malih promjena u sobe za odmor poput ugodnih sofa ili fotelja, možete postići velike razlike kada je riječ o tome da svaki zaposlenik bude sretan na radnom mjestu.

Proizvodi dugotrajne vrijednosti

Kako bi bili sigurni da su AJ Proizvodi relevantni sada i u budućnosti, oni prate najnovije trendove i razvoj u svim područjima u kojima posluju. Istraživanjem se uglavnom fokusiraju na dugoročne trendove kako bi mogli ponuditi proizvode s trajnom vrijednošću, jer se moda mijenja, ali funkcionalnost traje cijeli život.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi