Mapei boje predstavljaju osobnost i radost. MASTER COLLECTION je ekskluzivna kolekcija 1002 originalne Mapei boje za unutarnje i vanjske površine koje se mogu precizno i pouzdano izvesti zahvaljujući ColorMap® sustavu za toniranje koji omogućuje visoku preciznost i proizvodnju bilo koje nijanse – uzorke boja, boje zadane projektom, posebne boje koje se želi uskladiti s ostalim detaljima pri projektiranju i sl.

Proizvodi za završnu obradu dostupni su u širokom spektru boja koje se mogu izraditi pomoću automatskog sustava za miješanje boja ColorMap®.

?? Boje visoke kromatske stabilnosti, ispitane na uređaju Weather-Ometer, testovima za ubrzano starenje
?? Boje s visokim indeksom refleksije svjetlosti pogodne za fasadno-toplinske sustave Mapetherm
?? Silikatne i silikonske boje visoke otpornosti na lužnato okruženje

Zašto čekati sunce da bi dan bio prepun boja?! Odaberi svoje sad i ovdje.

Za zidove svog doma odaberite DURSILITE, boju na vodenoj bazi visoke pokrivosti i odlične perivosti, sigurnu za vas, vaše okruženje i okoliš.

Dursilite je dostupan u gotovo svim bojama koje možete zamisliti, a naš ColorMap® automatski sustav za boje će zamiješati sve - od pastelnih tonova za spokojno i opuštajuće okruženje, do profinjenih i živahnih boja za dinamičnije i energičnije okruženje.

Za dodatne informacije posjetite www.mapei.hr i www.mapei.com

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi