Za one koji možda još ne znaju, Smit Commerce tvrtka je koja posluje od 1990. godine sa stalnim tendencijama razvoja i sve većom prisutnošću na tržištu Hrvatske. Trenutno je uposleno 80 djelatnika, te raspolažemo s velikim voznim parkom, što većih ili manjih kamiona i dostavnih vozila, kao i vlastitim građevinskim strojevima i opremom. Napominjemo da posjedujemo vlastiti skladišno-prodajni prostor u Stupniku, Gornjostupnička 9b, i to cca 3.000 m2 zatvorenog i 25.500 m2 otvorenog prostora, te raspolažemo stalnom skladišnom zalihom od 30.000 artikala.

Prednost poslovanja naše tvrtke je, osim kvalitete usluge, konkurentnih cijena i promptne isporuke, nuđenje najšireg asortimana proizvoda za graditeljstvo i prateće grane, kao i mogućnost pružanja usluga građevinskih, instalacijskih i završnih radova. Svoju pažnju usredotočujemo podjednako svim svojim artiklima i prodajnim asortimanima u namjeri da adekvatnim izborom i savjetima zadovoljimo sve zahtjeve i potrebe naših kupaca. Našim dugogodišnjim poslovanjem i iskustvom uočili smo da naši kupci najveću pomoć i potporu u obliku savjetovanja trebaju kod završnih radova u graditeljstvu, odnosno točnije kod uređenja kupaonica, kuhinja i ostalih prostorija u kojima je potrebna keramika.

U današnje vrijeme proizvođači keramičkih pločica prilagodili su se našim idejama i zasigurno možemo naći ono nešto za sebe. Stoga, izbor keramike ne treba predstavljati gomilu neodlučnosti i problema, nego se može pretvoriti u ugodno iskustvo i izražavanje naše mašte. U našim prodajnim salonima nudimo široku paletu raznih keramičkih pločica, zidnih ili podnih, bordura i dekora, a uz njih neizbježnu susretljivost i pomoć. Od mnogobrojnih proizvođača izdvajamo talijanskog – Ceramiche Marazzi – iz razloga što svaku ideju može pretvoriti u stvarnost.

Tko je Marazzi i zašto Marazzi?

Ceramiche Marazzi je, kako smo već istaknuli, još jedan od proizvođača kojeg možete pronaći u našem salonu. Vodeći je svjetski proizvođač keramike. Tvrtka je osnovana 1935. godine i od samih početaka ima izuzetno inovativnu poduzetničku politiku zasnovanu na kvaliteti upravljanja, tehnološkoj inovativnosti, istraživanjima, stalnom rastu i internacionalnosti.

SVJETSKI LIDER U VRHUNSKOJ TEHNOLOGIJI I INOVATIVNOSTI

Pronalaženje inovativnih rješenja na nivou proizvoda i proizvodnog procesa doprinijelo je tehnološkoj važnosti tvrtke, koja je na taj način postala uzor svim svjetskim proizvođačima keramike. Proces brzog jednostrukog pečenja, koji je Marazzi patentirala 1974. godine i koji je kasnije postao najraširenija proizvodna metoda u svijetu, te revolucionarna tehnologija «Firestream», patentirana 1985. godine, samo su dva najvažnija koraka u stalnom tehnološkom napretku.

GARANCIJA KVALITETE

Jedna je od prvih tvrtki iz ovog sektora koja je već 1994. godine dobila certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji jamči kvalitetu proizvoda i usluga. Za neke proizvodne linije Marazzi je postigla i oznaku Ecolabel koju EU dodjeljuje proizvodima koji zadovoljavaju i poštuju ekološke uvijete, te racionalnu upotrebu energetskih izvora, prema odredbama EU za dodjelu oznake ekološke kvalitete.

ESTETSKI I FUNKCIONALNI ZAHTJEVI

Gotovo sedamdeset godina projektira i proizvodi raznovrsnu i raznoliku keramiku koja je nadasve osvojila čitav svijet, pa čak postala navika. Njihov raznovrstan asortiman u stanju je odgovoriti na različite estetske i funkcionalne zahtjeve. S od više tisuća kombinacija boja, formata i dezena klijentima nudi "kompletan projekt". Proizvodna linija Marazzi zasigurno odgovara na sve ukuse potrošača diljem svijeta jer je rezultat velike pažnje posvećene dizajnu i potrazi za novim rješenjima, kako u aspektima funkcionalnosti, tako i u karakteriziranju pločice kao stvarni i prikladan element estetike.

Vrhunska keramika vašem će interijeru ili eksterijeru omogućiti da zablista i bude vrlo funkcionalan, pa na pitanje "Zašto Marazzi?" odgovaramo "Jednostavno idealno!"

SMIT COMMERCE d.o.o.
Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi