Postoji puno trikova kojima si možemo pomoći kod poslova u kuhinji. To su mali trikovi koji će nam olakšati neke situacije, uštediti nam vrijeme čišćenja i slično. Neke ste vjerojatno i čuli i vjerojatno ih već i primijenjujete, dok će vam neki drugi trikovi biti sasvim novi. Bez obzira jesu li novi ili stari, dobro ih je znati.

Kako vam ne bi iskipila voda iz lonca, samo stavite kuhaču preko lonca. Trebate li rezati neku mekanu roladu, koristite konac za zube, na taj način ju nećete spljoštiti. Spriječite klijanje krumpira, ubacite u posudu s krumpirima jednu jabuku. Kako bi produžili banani rok trajanja, stavite na peteljke prozirnu foliju. Jaja možete kuhati i u pećnici. Pola sata na 250 stupnjeva. Kada se skuhaju neće imati onaj miris skuhanih jaja, a i okus će biti bolji.

Svježinu zelene salate možete održati ako ju obložite papirnatim ručnikom. Također, na zelenu salatu koju ste stavili u posudu u hladnjak stavite papirnati ručnik, te cijelu posudu zamotajte u prozirnu foliju. Mali trikovi zaista mogu puno značiti, zato ispprobajte neke od ovih i sami se uvjerite u njih.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi